Cijela regija priča o ovoj predivnoj prosidbi u Novome Pazaru: A prsten je pao doslovno sa neba, a evo i na koji način (VIDEO)

0

Kada se govori o vjenčanjima, svima je to već poznato da je to najvažniji dan u životu svakoga zaljubljenoga para i da svaki od tih parova želi da sve u vezi vjenčanja prođe na najbolji mogući način.

Međutim , postoje neke stvari koje moraju da se dese prije samoga vjenčanja i za koje je veoma važno da se naprave, ali i da se naprave na pravi način, da bi vjenčanje bilo sigurno.

Oglasi - Advertisement

To je naravno vjeridba. Veoma je bitan i način na koji će muškarac da pita svoju izabranicu da li će da se uda za njega i veoma je bitno da taj način bude veoma romantičan i jedinstven, tako da djevojka koja se pita i nema druge nego da pristane, još ako joj način vjeridbe izmami i suze i smijeh u isti čas, onda je pozitivan rezultat zagarantiran.

Internet je prepun video snimaka raznih uspješnih, manje uspješnih  totalno neuspješnih pokušaja vjeridbe, gdje muškarci na razne načine, komične i veoma ozbiljne pokušavaju da privole svoje djevojke da se udaju za njih.

Svi se oni trude da budu što originalniji u svojoj prosidbi, ali mnogi od njih i pretjeraju u tim nekim  željama da sve bude savršeno i lijepo, pa dovedu dosta često i sebe i druge u nezavidan položaj.

Ovih se dana na Youtubu pojavio snimak vjeridbe koji se prije nekog vremena desio u Novome Pazaru, kada je momak imenom Suad Plojović zaprosio svoju djevojku Šejlu Dargolovčanin, na trgu, pred nekoliko desetina ljudi, koji su držali cvijeće, palili baklje i puštali vatromet.

A prsten je na mladenkinu ruku došao na veoma čudan način, doslovno je pao sa neba, a kako pogledajte u ovome videu:

 

 

 

 

Leave A Reply