Ceca Ražnatović nakon dužeg vremena iskreno o svemu: Progovorila o muškarcima, zašto je očajna zbog Anastasije, a njena izjava o ponovnoj udaji je ŠOK! (FOTO)

Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je u razgovorima sa ljudima iz medija otkrila da u njenoj kući vrijede neka druga pravila nego li je to uobičajeno u većini domaćinstava u Srbiji i da je to upravo zbog toga jer je ona sama, bez muškarca, a njena je kćerka zauzeta.

Pa je tako i izjavila , pomalo i kroz šalu, ali ko zna, da budući da je Anastazija zauzeta, a ona solo, a pošto u Srbiji vrijedi ono ”Gledaj majku, biraj kćerku” u njihovoj kući je to malo drugačije , pa je kod njih ”Gledaj kćerku, biraj majku” i onda se pomalo i požalila da joj nerijetko zafali muškarac i da bi joj muški zagrljaj bio poželjan kao kakvo dobro krzno.

Kaže Ceca da neko voli muški zagrljaj, dok neko voli kada ga grli krzno, ali ona je jedna od onih osoba koja voli i jedno i drugo i da se ne bi bunila i kada bi imala i jedno i drugo.

Na pitanje novinara zašto vrlo često forsira bijelo u svojim odjevnim kombinacijama, i da li se iza toga krije neka poruka, Ceca je rekla da to ne poručuje i ne sluti ni na šta. Rekla je da je jednom bila udata i da nema namjeru da se više udaje i da ne zna zašto ne bi bila djevojka do kraja života jer je to za nju predivan osjećaj.

Zatim se osvrnula i na pomalo šokantnu izjavu njene kćerke Anastasije koja je izjavila da joj Ceca krade saradnike i ljude sa kojima ona radi i da je već i pomalo očajna zbog toga, Ceca je rekla da je stvar u tome da ona s vremena na vrijeme voli da eksperimentiše sa stilovima, a svidjelo joj se mnogo šta je Anastasiji sa kosom uradio njen frizer pa je jednostavno morala da ga ukrade. I sada je taj frizer više sa Cecom nego sa Anastasijom.

Ceca priznaje da polako kćerci uzima saradnike, jednoga po jednog, ali to je tako na estradi i Anastasija će se morati privići na to.

 

A

Comments are closed.