Ceca konačno progovorila o pokojnom Arkanu: Dogovorite se da li je Željko bio mali miš ili ”Strah i trepet”! Pustite ga da počiva u miru!

U posljednje vrijeme se baš dosta piše o pokojnom suprugu popularne pjevačice Cece Ražnatović, Željku Ražnatoviću- Arkanu.

Arkan je , kako je mnogima poznat bio jedan kontroverzan biznismen Srbije, koji je dosta često povezivan sa kriminalnim miljeom Srbije i regije, a on to nikada nije ni opovrgavao.

Također je bio jedan od osumnjičenih za ratne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini zbog kojih je trebao da završi u međunarodnom sudu u Hagu. Stoga su mnogi skloni teoriji da je atentat na Arkana u kojem je ubijen u stvari samo vješto izrežiran, da bi se Arkan mogao skloniti iz Srbije i sakriti od Haga. Mnogi su  mišljenja da je on još uvijek živ, ali da je zbog međunarodne potjernice promijenio izgled i da živi na Kipru gdje Ceca veoma često odlazi, pa čak i ima svoju vili.

Ovih je dana i sama pjevačica progovorila o Arkanu rekavši da se o njemu svašta i govori i piše te da je možda i krajnje vrijeme da ljudi konačno odluče ko je bio njezin muž. Da li je njen muž bio strah i trepet Srbije i regije ili mali miš koga su mnogi šamarali, tukli, vukli za uši. Zamolila je mnoge da prestanu da izmišljaju gluposti i da Željka ostave da počiva u miru.

Ceca je rekla da je posebno pogađa što u sve to uvlače i Željkove roditelje koji nemaju veze sa bilo kakvom pričom, pa je i zbog njih, već nekoliko puta morala da vadi smrtovnicu i da dokazuje nešto što svako normalan zna, da je Arkan ubijen i da više nije na ovome svijetu.

 

 

Comments are closed.