Čak je i uvijek rječita Jelena Karleuša ostala bez teksta kada je ona ušla u studio: Sanja Kužet oduvala sve sa svojim stajlingom u emisiji Zvezde Granda (FOTO)

Zvezde Granda se polako zagrijavaju sa novom sezonom i novim takmičarima i vidljivo je da će ova nova sezona, sa nekim novim licima i novim pravilima biti veoma zanimljiva, možda i najzanimljivija do sada.

Ono što je konstanta u svakoj od emisija Zvezde Granda je svakako prelijepa voditeljica Sanja Kužet koja svake sedmice nanovo oduševi sve svojim modnim kombinacijama u kojima vodi ovu veoma popularnu emisiju.

Oglasi - Advertisement

Ovaj puta je voditeljica Sanja Kužet svojim izgledom i stajlingom privukla pažnju ne samo publike u studiju i pred malim ekranima, nego i svih članova žirija. Sanja se tako lijepo dotjerala, da niko jednostavno nije mogao da skine pogled sa nje, a mnogi su ostali i u čudu kako Sanja dobro izgleda.

U asimetričnoj haljini sive boje koju je dizajnirala Marija Šabić, Sanja je za Instagram pozirala i odmah po objavljivanju fotografije na popularnoj društvenoj mreži, a od fanova koji je prate na društvenim mrežama dobila je na stotine pohvala i komplimenata. Posebno je fanovima bilo drago što je ova kombinacija isticala Sanjine duge i lijepe noge kakve ima malo ko na estradi.

Valja podsjetiti, da ovo nije prvi puta da Sanja oduševljava javnost svojom odjevnom kombinacijom, ali je po prvi puta da čak i ona koja uvijek ima šta za reći, a to je Jelena Karleuša, je ovoga puta ostala bez teksta i pozitivno iznenađena.

Lijepo je kada žene na veoma dobar način znaju da pokažu sve svoje atribute i ljepotu, a da zbog toga ne koketiraju sa vulgarnošću.

Sve u svemu, u iščekivanju smo novih emisija i novih pozitivnih iznenađenja.

 

Comments are closed.