Čak je i kraljicu bilo sramota kada ju je vidjela: Kejt Midlton se pojavila na svečanosti u nikada ružnijoj haljini (FOTO)

Opet je britanska kraljevska porodica na naslovnicima tabloida, ili barem neki od njenih članova.

I dok se zadnjih dana najviše pisalo o vojvotkinji Meghan Markle i njenoj trudnoći kao i besprijekornom stajlingu, ovih dana je i duga vojvotkinja i jetrva od Meghan , Kejt Middleton je naišla na veoma oštre kritike javnosti i medija zbog svoga novoga odjevnog izdanja, a ni modni stručnjaci je nisu poštedjeli. Svi su se složili jednoglasno da Kate nikada ništa ružnije nije obukla prije od ove haljine o kojoj je riječ.

Ovih je dana kraljica Elizabeta ugostila kraljevsku porodicu iz Holandija, pa je tim povodom i organizovana svečana večera. Mediji prenose da je holandska kraljica blistala tu večer u tri svečane haljine, a britanski mediji su pohvalili i izgled britanske kraljice kao i Tereze Mej i Kamile, dok skoro niko nije imao niti jednu lijepu riječ na izgled vojvotkinje Kejt.

A nakon što su fotografije sa ove svečane večere osvanule i na internetu, i tamo je Kejt doživjela veoma žestoke kritike na svoj stajling za tu večer, kako od mnogih ljudi koji prate život kraljevske porodice, tako i od strane mnogih modnih stručnjaka.

Mnogi su mišljenja da je Kejt odjenula dosada najružniju haljinu, a plavu retro haljinu koja izgleda kao da je napravljena od krep papira je dizajnirala poznata modna kuća Aleksander Mekvin.

Kejt je malo uspjela da popravi dojam sa svojim nakitom, sa kojim je odala počast pokojnoj princezi Dajani, jer je nosila omiljenu tijaru pokojne princeze, koja je opločena biserima i dijamantima, a nosila je i Dajanine biserne naušnice.

Comments are closed.