Čak je 15 godina mlađa od njega i krije je kao zmija noge: Ovako izgleda žena Vlade Georgijeva i kada vidite fotografije sve će vam biti jasnije (FOTO)

Ljubavna priča između popularnog pjevača Vlade Georgijeva i njegove nevjenčane supruge Milice Samardžije je počela još prije četiri godine na snimanju spota za Vladinu pjesmu ”Iskreno”.

Prvi kontakti između njih dvoje su se desili na kastingu za ovaj spot, a vrlo brzo su i počeli svoju vezu, mada je sam Georgijev na sve načine pokušavao da sakrije tu njihovu vezu, barem u početku.

Imala je ta njihova veza i krize, pa je u jednome trenutku došlo i do raskida, ali su ipak odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Pjevač koji je čitav svoj život bježao od ozbiljnih veza i za kojeg se mislilo da će ostati vječiti momak se ubrzo skrasio kraj svoje Milice i na neki način je spustio sido i uplovio u mirnije luke, barem što se ljubavne veze tiče.

Iako je Milica čak 14. godina mlađa od Georgijeva, njihova veza dobro funkcioniše, pa čak su i neki Vladini prijatelji iznenađeni promjenama koje su vidljive na njemu, naravno na bolje.

Prije nekog vremena Georgijev je napravio pravu pometnju među medijima kada je na svoj 40. rođendan organizirao i svoju lažnu svadbu, na koju su pozvali mnoge svoje prijatelje i rodbinu, a dočekali su ih sve Vlado i Milica, zajedno sa matičarkom.

Kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugu uzmu za supružnike, oboje su tada rekli NE kao iz topa.

Vlado Georgijev koliko god je popularan u Srbiji nije baš omiljeni lik u Hrvatskoj , a posebno u Bosni i Hercegovini zbog njegove otvorene podrške osuđenim ratnim zločincima, pa su stoga i njegovi nastupi u tim državama regije nemoguća misija, za sada.

Comments are closed.