Čak je 15 godina mlađa od njega i krije je kao zmija noge: Ovako izgleda žena Vlade Georgijeva i kada vidite fotografije sve će vam biti jasnije (FOTO)

Ljubavna priča između popularnog pjevača Vlade Georgijeva i njegove nevjenčane supruge Milice Samardžije je počela još prije četiri godine na snimanju spota za Vladinu pjesmu ”Iskreno”.

Oglasi - Advertisement

Prvi kontakti između njih dvoje su se desili na kastingu za ovaj spot, a vrlo brzo su i počeli svoju vezu, mada je sam Georgijev na sve načine pokušavao da sakrije tu njihovu vezu, barem u početku.

Imala je ta njihova veza i krize, pa je u jednome trenutku došlo i do raskida, ali su ipak odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Pjevač koji je čitav svoj život bježao od ozbiljnih veza i za kojeg se mislilo da će ostati vječiti momak se ubrzo skrasio kraj svoje Milice i na neki način je spustio sido i uplovio u mirnije luke, barem što se ljubavne veze tiče.

Iako je Milica čak 14. godina mlađa od Georgijeva, njihova veza dobro funkcioniše, pa čak su i neki Vladini prijatelji iznenađeni promjenama koje su vidljive na njemu, naravno na bolje.

Prije nekog vremena Georgijev je napravio pravu pometnju među medijima kada je na svoj 40. rođendan organizirao i svoju lažnu svadbu, na koju su pozvali mnoge svoje prijatelje i rodbinu, a dočekali su ih sve Vlado i Milica, zajedno sa matičarkom.

Kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugu uzmu za supružnike, oboje su tada rekli NE kao iz topa.

Vlado Georgijev koliko god je popularan u Srbiji nije baš omiljeni lik u Hrvatskoj , a posebno u Bosni i Hercegovini zbog njegove otvorene podrške osuđenim ratnim zločincima, pa su stoga i njegovi nastupi u tim državama regije nemoguća misija, za sada.

Comments are closed.