Britansku vojvotkinju natjerali da skine cipele: Javnost neprijatno iznenađena izgledom stopala Meghan Markle, a kada vidite fotografije biće vam jasno i zašto (FOTO)

Kako se saznalo za trudnoću nove britanske vojvotkinje Meghan Markle, sve se više i više priča, piše i snima o njoj, mada se i prije te informacije dosta toga pisalo i saznalo o njoj.

Vojvotkinja je ovih dana sa svojim suprugom, princem Harryjem u zvaničnoj posjeti regiji Oceanije, a prije toga su bili 16 dana u posjeti Australiji, Fidžiju i Tongu.

Oglasi - Advertisement

U jednoj od svojih posjeta lijepa vojvotkinja je morala da se izuje jer tamošnji običaji nalažu takvo što, pa je stoga na neko vrijeme morala da izađe i svojih visokih potpetica, a sve kamere i fotoaparati su se u isti čas usmjerili samo u jednome pravcu, u pravcu stopala vojvotkinje Meghan, pa su tako za tili čas, baš njena stopala postala vijest dana u Velikoj Britaniji.

Tako su se svi portali i pisani mediji raspisali o njenim stopama navodeći da se tako nešto dešava ženama i da je Meghan očiti primjer toga, šta se ženama desi sa stopalima kada stalno nosaju štikle. Čak su u centar pažnje doveli i njeno kurje oko na desnoj nozi, ali i jedva primjetni ožiljak na lijevoj, za koji se pretpostavlja da je nastao od nekog drugog kurjeg oka.

Ova vijest je samo dokaz da Britanci iz svega mogu izvući temu da bi pisali o vojvotkinji Meghan, pa makar to samo bila njena stopala i kurje oči na njima.

Očito je da je veoma stresno i teško biti dijelom ove kraljevske porodice jer se svaki vaš pokret prati i svi gafovi i greške se vide duplo i od toga se uvijek napravi ekskluzivna vijest.

Nadamo se da je Meghan zaista spremna na ovakav život, jer tek je počela, a već je sve uzelo poprilično maha.

Comments are closed.