Brenu upitali da li bi Bobi ikada oprostila prevaru: Njen odgovor je mnoge žene naveo na razmišljanje

Lepa Brena ili Brena Nacionale i poslije trideset i više godina karijere i dalje plijeni pažnju gdje god se pojavi i dalje puni klubove i sale na svojim koncertima, i dalje je popularna kao nekada.

Poznato je da su se Lepa Brena i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović vjenčali, sada već davne 1991. godine, samo malo prije svih krvavih dešavanja u bivšoj Jugoslaviji.

Brena je poznata kao osoba sa estrade koja vrlo slobodno i iskreno govori o svome braku, a jedne prilike je njena izjava na temu prevare u barku podigla veliku prašinu u javnosti, jer mnogi nisu očekivali takav Brenin stav, pa su se zbog toga povele mnogobrojne diskusije, posebno među ženama.

Pa je tako Brena novinarima rekla da je za nju seks sasvim jedna devalvirana stvar i priča, koja se u današnje vrijeme prodaje vrlo jeftino. Pa stoga, kako Brena kaže, seks kao sami seks za nju ne predstavlja neku vrstu prevare, jer je to samo seksualni nagon. Za Brenu je prevara kada te neko izda kao čovjeka ili kada neko , na neki način izda svoju porodicu.

Tako je na pitanje šta to Bobi ne bi nikada oprostila Brena odmah odgovorila da u današnje vrijeme je manje važno prevariti, ali da je veoma važno ne iznevjeriti, posebno kada vas neko životno iznevjeri, dok gluposti koje se provlače kroz estradu i koje su interesantne medijima ne želi ni komentirati.

Brena je još dodala da 35 godina na estradi funkcioniše bez primitivizma i bez podilaženja javnosti najgorim stvarima i strastima, pa tako želi danastavi i sa ostatkom karijere.

 

 

Comments are closed.