Brena veoma burno reagovala na saznanje da je njen sin u vezi sa ovom djevojkom: Viktor do ušiju zaljubljen u kćerku poznatog pjevača (FOTO)

Viktor Živojinović je, kao što je i poznato, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ali zadnjih mjeseci kada se god pojavi u javnosti uvijek je u društvu svoje porodice i rijetko ga se kad može vidjeti u društvu djevojaka ili samo jedne dhevojke.

Međutim, kako neki mediji prenose, razloga za takvo ponašanje ima jer Viktor već neko vrijeme pokušava da sakrije svoju vezu sa Sofijom Šašić, koja je kćerka pjevača Željka Šašića i njegove bivše žene Sonje.

Mediji su izbacili informaciju da su Sofija i Viktor već nekoliko mjeseci u vezi, ali da to vješto kriju od svih, posebno od roditelja.

Izvor blizak Viktoru je za medije rekao da upravo zbog medija i tabloida Viktor i pokušava da sakrije tu vezu jer su oboje djeca poznatih roditelja, a mediji vole da budno paze na takve veze. Međutim i njima dvoma je dodijalo da se kriju, pa su prelomili da se dovoljno vole da to više i nije razlog za skrivanje.

Njih dvoje se poznaju već dugi niz godina, bili su sjajni drugari, ali izgleda da je prijateljstvo preraslo u nešto veće.

Kako mediji navode izgleda da su i roditelji Sofije i Viktora sretni zbog ove veze, ali priča se da je Brena pomalo i burno reagovala na to saznanje jer joj je bilo krivo daje to Viktor neko vrijeme krio od nje i od cijele porodice.

Svi u ove dvije porodice su već neko vrijeme sumnjali u vezu Sofije i Viktora, a li Sonja je , kako pišu mediji, prva posumnjala još na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinoviće, gdje se Sofija i Viktor nisu odvajali jedno od drugoga i stalno su plesali na plesnom podiju.

Htjeli su da zajedno dođu i na veliki koncert Lepe Brene u Štark Areni i da tu pokažu svoju ljubav, ali je Viktor ipak shvatio da ne želi da na tom koncertu skreće pažnju na sebe i na Sofiju jer je to ipak večer njegove majke.

 

Comments are closed.