Brena totalno podjetinjila na ostrvu Bora Bora: Odmor izmakao kontroli, a Brena se nikada nije ovako ponašala kao na ovim snimkama (VIDEO/FOTO)

0

Lepa Brena je već dugi niz godina jedna od najvećih zvijezda estrade na ovim prostorima, a mnogi će reći i svih vremena. Karijera koju je do sada napravila Lepa Brena je jedinstvena na ovim prostorima, pa stoga uopšte nije ništa čudno da tu i tamo ona sebi i svojoj porodici može da priušti i malo duže odmore.

Pa su tako mediji već u nekoliko navrata pisali kako se Brena sa svojom porodicom nalazi na odmoru već više od mjesec dana, i da je za to vrijeme sa svojim suprugom Slobodanom i sinovima Viktorom i Stefanom obišla nekoliko veoma egzotičnih destinacija u Aziji.

Oglasi - Advertisement

Ujedno je Brena unutar odmora odradila i mini turneju po Australiji gdje je nastupila u 4 australijska grada zajedno sa svojim sinom Stefanom, a prema informacijama koje dolaze iz Australije, turneja je bila više nego uspješna.

Nakon toga su Živojinovići otišli na ostrvo Bora Bora, i tamo već neko vrijeme zaista uživaju na sve moguće načine i uz sav najveći luksuz.

Brena je aktivna na društvenim mrežama, pa svi mogu i da vide na koji način ona i njeni najmiliji uživaju.

I mada je već zagazila u sedmu deceniju života, Brena je pokazala veoma zavidnu figuru kada se skinula u kupaći kostim. Zatim su Živojinovići malo sjeli u kola i provozali se ostrvom, a na snimci se vidi da su svi maksimalno opušteni i da se jako raduju i da uveliko uživaju u svim čarima koje ovo ostrvo pruža.

Pa su tako u jednome trenutku Brena i Boba načisto podjetinjili, pa su počeli svim svojim fanovima da šalju poljupce, a onda su krenuli da prave grimase i da se plaze, kao da imaju 10 godina.

Leave A Reply