Brena se za svoju zabavu sredila kao prava zvijezda, a onda se pojavila Aleksandra Prijović i skrenula pažnju na sebe, ali ne po dobru: Zar je baš ovo obukla na sebe ? (FOTO)

Kao što je već mnogima poznato, Lepa Brena je prije nekoliko dana održala svoja dva velika koncerta u beogradskoj Štark Areni, kojima je još jednom pokazala i dokazala da je još uvijek najveća zvijezda  estrade na ovim prostorima, barem što se folk muzike tiče.

Oba koncerta su bili dupke puna, a publika je ponovo mogla da uživa u mnogim Breninim hitovima, kao i u nekim novim stvarima, a na prvome koncertu Breni se na bini pridružila i cijela njena porodica , pa su čak zajedno i otpjevali jednu od Breninih pjesama.

Oglasi - Advertisement

Nakon ova dva koncerta Brena je odlučila i da organizira zabavu, da bi proslavila ovaj svoj veliki uspjeh u karijeri, pa je sve to organizirala u jednome poznatom lokalu u Beogradu.

Kada se pojavila Lepa Brena, koja je na zabavu došla prva, kako i dolikuje domaćinu, pokazala se u veoma zanimljivom stajlingu, a posebno su bile primijećene njene čizme. Naime, radilo se o Balenciaga čarapa- čizmama, koje su trenutno najveći hit u svijetu i veoma su u trendu

Zatim su počeli dolaziti gosti jedan po jedan,da bi u neki čas stigao i posinak Lepe Brene u pratnji svoje supruge, pjevačice Aleksandre Prijović, koja se pojavila u odjevnoj kombinaciji koja je mnoge razočarala, a posebno su fotografi bili iznenađeni ovakvim Aleksandrinim izgledom

Prijovićka se na Breninoj zabavi pojavila u običnoj majici, kožnim pantalonama i patikama u kojima se ide u nabavku.

Mnogi su mišljenja da je Aleksandra bila u jednom od onih dana ili večeri kada trudnoća čini svoje, pa joj jednostavno nije bilo do sređivanja, pa je obukla prve stvari na koje je naletjela u ormaru.

Mada je opet i mnogo onih koji smatraju da je sramotno pojaviti se ovakav na zabavi najveće estradne zvijezde Balkana.

 

 

 

Comments are closed.