Brena objavila slike sa odmora i svi primjetili da njen sin Viktor više ne liči na sebe: Mnogima nije jasno da može uopšte da izgleda tako (FOTO)

0

Kao što je to već svima više ili manje poznato Lepa Brena se sa svojom porodicom nalazi na odmoru već više od mjesec dana i svakom svojom objavom na Instagramu pokazuje koliko svi oni zaista uživaju u tom odmoru.

Sa Brenom i njenim mužem Slobodanom na odmoru su i njihovi sinovi Stefan i Viktor koji također koriste svaki trenutak da bi se dobro proveli i uživali u svemu što mjesta koja su do sada posjetili nude.

Oglasi - Advertisement

Trenutno su svi na ostrvu Bora Bora, koji spada u jednu od najljepših i najegzotičnijih destinacija na svijetu.

Ono što je posebno vidljivo u svim objavama koje Živojinovići objavljuju na društvenim mrežama je velika promjena, odnosno transformacija u izgledu Breninog mlađeg sina Viktora.

Brenin sin Viktor, a to je opšte poznato uvijek je imao problema sa viškom kilograma, koji su u nekim mlađim godinama možda i izgledali simpatično, ali kako se stari i sam Viktor je uvidio da treba da nešto promijeni na sebi i u svom načinu ishrane i života, ne bi li se riješio viška kilograma koji su mu stvarali sve veće probleme.

2017. godine Viktor je krenuo sa nekom vrstom dijete koja je uključivala totalnu promjenu njegovog načina ishrane, a li uz tu redukciju hrane počeo je i da redovno vježba pa su se prvi rezultati mogli vidjeti već nakon samo mjesec dana.

Mada je sada na odmoru, nije odustao od svoga novoga načina života, pa je to i dokazao sa nekoliko fotografija sa ostrva Bora Bora na kojem se nalazi zajedno sa svojom porodicom.

Smršao je skoro više od 10 kilograma i vidljivo je da se salo sve više i više topi.

 

 

 

Leave A Reply