Brena i Boba bez problema odriješili kesu i kupili Stefanu stan: Tek kada saznate lokaciju stana i ko su mu prve komšije sve će vam biti jasnije

Svima je već  poznato da je Stefan Živojinović stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poznato je da je i ove godine Stefan odlučio da se pozabavi i sa svojim životom, kao i karijerom, pa je odlučio da nastavi majčinim stopama, i tako se dao u pjevačke vode.

Oglasi - Advertisement

Do sada je snimio već nekoliko pjesama i spotova, i po svemu sudeći, a i po prvim reakcijama na njegov rad, čini se da tu ima mnogo talenta, i da su velike šanse da Stefan napravi veliku pjevačku karijeru, pa da se donekle, po uspjesima, približi i svojoj mega popularnoj i uspješnoj majci.

Ovih dana je Stefan donio još jednu veliku životnu odluku, pa je iz obiteljske kuće preselio u svoj novi stan. U početku je to bio samo iznajmljeni stan, da bi nakon kraćeg vremena odlučio da kupi svoj sopstveni stan, naravno uz veliku finansijsku pomoć svojih roditelja.

Naime, Brena i Boba su Stefanu kupili stan u elitnom dijelu Beograda, a Stefan je objeručke prihvatio takav dar.

Navodno su Brena i Boba iskeširali odmah svu svotu za stan , a Stefan se obavezao da će im s vremenom, kako bude gradio karijeru i zarađivao, polako vraćati taj novac koji su uložili u stan.

Stefanova želja je bila da ima stan u tome dijelu Beograda, a njegovi roditelji nisu imali ništa protiv i sada su Stefanove prve komšije Novak Đoković, Saša Kovačević, Filip Krajinović, i druge veoma poznate osobe iz javnoga života Srbije i regije.

Čak je i sam Stefan potvrdio sve ove informacije objavivši na društvenim mrežama ovu poruku :

“Više nisam podstanar, sada sam vlasnik stana”, Na pisao je Stefan dodavši da još uvije, vrlo često odlazi kod roditelja na ručak.

 

 

Comments are closed.