Branka Đurića Đuru poznaju svi, ali malo ko zna da je njegov sin pravi zavodnik i da djevojke naprosto lude za njim (FOTO)

Poznati glumac Branko Đurić Đuro je baš aktivan posljednjih godina u cijeloj regiji. Ima ga na svim stranama, na televiziji, na filmu, u pozorištu, a i njegov stand up komedija sa kojom putuje širom svijeta je veoma popularna i posjećena.

Malo ko zna , što se Đurinog privatnog života tiče, da Đuro ima sina koji ima 25 godina. To je Đurin sin iz njegovoga prvog braka sa Nevenom Đurić i zove se Filip Đurić i inače se bavi fotografijom.

Filip se okušao i u glumi, pa je tako, prije nekih 11 godina glumio u slovenačkom filmu ”Na planincah”, ali je vjerovatno uviio da to baš i nije za njega pa se do kraja posvetio fotografiji.

Filip sa ocem živi u Ljubljani i sa Đurinom suprugom Tanjom Ribić, kao i sa svojim polusestrama.

Filip je inače odrastao sa majkom u Sarajevu, ali je zbog studija i fotografije preselio u Sloveniju, u Ljubljanu i sada je tu sa svojim ocem.

Filip izgledom pomalo i podsjeća na slavnog oca, ali jedno je sigurno da je ženskom polu veoma interesantan i da djevojke naprosto lude za njim.

Da vas podsjetimo, Filipov otac Branko Đurić je poznati regionalni a i svjetski glumac koji je slavu počeo sticati osamdesetih godina kao član kultne predstave Audicija i kao dio ekipe mega popularnog serijala Top liste nadrealista.

Radio je i mnogo filmova u međunarodnim koprodukcijama, pa je tako surađivao sa nekim velikim holivudskim zvijezdama kao što su Angelina Jolie, Collin Farrell, Tom Cruise.

Tumačio je i jednu od glavnih uloga u bosanskohercegovačkom filmu koji je dobio Oscara ”Ničija zemlja”.

Voli i muziku, pa tako ima i svoj bend Bombaj štampa, sa kojim je snimio nekoliko albuma.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.