Bosanski mladoženja se zanio plesom pa slučajno nokautirao djevojčicu (VIDEO)

Na vjenčanjima se uvijek dese neke nepredviđene situacije koje se snime kamerama, pa poslije postanu viralne.

Nikada ništa ne može da bude isplanirano do kraja i da se računa da će sve proći bez problema, ali nekako mladenci se uvijek nadaju da će barem njihov prvi ples proći bez problema, ali…

Ovaj video koji u ovome tekstu dijelimo sa vama je snimljen na jednoj svadbi u Bosni i Hercegovini, ali se veoma brzo proširio internetom i društvenim mrežama.

Ono što je interesantno na ovome videu je upravo taj famozni prvi ples mladenaca, koji u ovome slučaju nije prošao baš najbolje. Razlog tome je mladoženja, koji je bio izuzetno raspoložen i rasplesan, pa se bio malo i razbacao po plesnom podiju. U jednom trenutku je podigao svoju izabranicu i počeo da je vrti. U tome trenutku je podijumom prošetala jedna mala djevojčica koja je imala veliku nesreću da je mladenkine noge, bukvalno nokautiraju i zbrišu sa podija.

Video je za vrlo kratko vrijeme pregledan nekoliko stotina hiljada puta, a odmah se pojavio i veliki broj komentara koji su bili baš raznovrsni, a mnogi su bili mišljenja da mala djeca stvarno nemaju šta raditi na plesnom podiju.

“Neka ju je spucala, toliko me živcira što roditelji puštaju djecu da skaču po podiju dok mladenci imaju prvi bračni ples koji se snima i obilježava”, “Rekla je moja kuma davno da ih treba zabraniti na podiju”, “Roditelji se zasjede i ne gledaju gdje su im djeca. Jadna curica će zapamtiti ove svatove dok je živa”, “Kako me nerviraju djeca na prvom bračnom plesu. A još više razdragani roditelji koji gledaju”, “Evo napokon rješenja za dosadnu djecu na plesnom podiju “, su samo neki od komentara.

Comments are closed.