Bosanca koji fudbalom zarađuje milione, supruga prevarila sa momkom koji zarađuje 200 eura mjesečno (FOTO)

Tabloid iz Britanije ”The Sun” je prije nekoliko dana objavio veoma interesantnu priču o igraču Liverpoola Dejanu Lovrenu, rođenog Bosanca i hrvatskog fudbalskog reprezentativca, kojeg je supruga Anita prevarila sa momkom koji sedmično zarađuje oko 200 funti ili oko 480 KM.

Navodno je to bio glavni razlog zašto Lovren nije nastupao za hrvatsku reprezentaciju na Euru, 2016. godine.

Međutim, momak, imenom Dario Torbić, koji je dio te afere kaže fa mnogi navodi iz toga teksta nisu tačni i da su mu određene laži koje su plasirane napravile veliku štetu, a posebno ga pogađaju nagađanja da je on sam prodao tu priču tabloidu, i da on to ne bi učinio ni u kakvom slučaju i da ne zna ko je plasirao takvu priču tabloidu.

Karlovčanin Dario je akter skandala u kojem se pronašao zbog afere sa Anitom Lovren, ženom fudbalera Dejana Lovrena. Slika na kojoj oboje leže goli i gledaju se pogledima je mnogo razljutila igrača Liverpoola, koji je inače iz Kaknja. Britanski tabloid je prozvao Darija običnim drvosječom koji zarađuje smiješan novac naspram Lovrenove zarade.

Dario je za hrvatske novinare izjavio da nije tačno da je on šumar i da zarađuje samo 200 funti sedmično, već da je on poduzetnik koji ima svoju firmu u kojoj zapošljava oko 40 ljudi. Navodno njegova cijela porodica ima više firmi a i vlasnici su jedne poznate zagrebačke pizzerije.

Na Darija je registrovana i firma koja se bavi uglavnom sa uzgojem dinja, lubenica, pa korjenastoga i gomoljastoga povrća. Tobrović i Lovren su se nekada davno igrali zajedno u Karlovcu, gde se Dejan doselio kao izbjeglica iz Bosne i Hercegovine.

Kasnije su obojica upoznali Anitu u Zagrebu pa su se svi zajedno družili. Lovrenova žena i Dario su već tada, kažu zajednički prijatelji, pokazivali međusobne simpatije, ali je Anita na kraju odabrala Dejana.

Comments are closed.