Bosanac baš i ne voli da pokazuje svoju suprugu u javnosti: A kada vidite kako izgleda, možda će vam neke stvari biti i jasnije (FOTO)

Svi već znaju da je Dragan Stojković Bosanac cijenjeni član žirija popularne muzičke emisije Zvezde Granda i da je zbog toga veoma popularan u cijelom ovom našem regionu.

Međutim, ono što je interesantno, Bosanca se može vrlo rijetko vidjeti u javnosti sa svojom suprugom iz ko zna kojih razloga.

Oglasi - Advertisement

Međutim, ovih je dana , Bosančeva kćerka, pjevačica Aleksandra Stojković Džidža objavila nekoliko fotografija iz porodičnog albuma na svome profilu, pa smo na taj način uspjeli i da upoznamo gospođu Stojković.

Bosančeva supruga se zove Sonja Stojković, a fotografije koje je Džidža objavila su napravljene za vrijeme porodične proslave slave Svetog Jovana Krstitelja. Na fotografiji pored Sonje i Bosanca, tu je Džidža kao i pjevač Darko Capa.

Inače, Dragan Stojković Bosanac je rođeni Sarajlija koji je odrastao u Konjicu. Roditelji su mu inače bili iz Srbije, otac iz Leskovca, a majka iz Šabca, ali ih je život naveo u Bosnu gdje je Bosanac i rođen, pa otud i poznati nadimak.

Od malih nogu je zavolio harmoniku i kada ju je počeo svirati više je nije ispuštao iz ruku, a ona mu je donijela veliku slavu i popularnost kao i veliku muzičku karijeru. Sa svojom suprugom Dunjom ima dvoje djece, kćerku Aleksandru, koja se također bavi muzikom, i to pjevanjem, i sina Aleksandra.

Najproduktivniji dio svoje karijere Bosanac je imao osamdesetih godina prošloga vijeka kada je ostvario veoma uspješne saradnje sa mnogim pjevačima iz regije poput Ferida Avdića, Ane Bekute, Miloša Bojanića, Ljube Lukića i mnogih drugih. Danas je aktivan kao član žirija popularnih Zvezda Granda, ali radi još uvijek i kao kompozitor, aranžer i naravno, kao harmonikaš.

 

 

š.

Comments are closed.