Boba Breni za rođendan kupio poklon od samo 30.000 eura: Ovakve stvari koriste samo najveće svjetske zvijezde, a Brena kada je vidjela o čemu se radi vrisnula je od sreće (FOTO)

Lepa Brena je, ma šta ko mislio i govorio , zasigurno najveća zvijezda estrade sa ovih prostora i teško da će bilo ko u bližoj, a i u daljoj budućnosti uspjeti da nadmaši sve njene uspjehe koje je napravila za vrijeme svoje karijere koja traje skoro 40 godina.

Bilo da se tu radi o broju prodanih albuma, snimljenih filmova, napravljenih koncerata, prodanih karata za te koncerte, biće vrlo teško generacijama koje dolaze da se i približe svemu onome što je Brena napravila i postigla u svojoj pjevačkoj karijeri.

Ovih je dana Brena proslavila i svoj 58. rođendan, i sve je to obilježila radno jer se spremala za svoje velike koncerte u Štark areni u Beogradu 21 i 22. oktobra.

Ipak, rođendan je rođendan, pa ni ovaj nije prošao bez poklona, a prvi koji je Breni nešto poklonio za rođendan je bio njen suprug Slobodan Boba Živojinović koji nije žalio para da bi obradovao svoju dragu i priredio joj prijatno iznenađenje.

Boba je iznenadio Brenu sa skupocjenim mikrofonom Senhajzer koji vrijedi tričavih 30.000 eura, a na istom takvom mikrofonu pjevaju i velike svjetske zvijezde kao što su Adele, Drake, Bruno Mars, Beyonce.

I sama Brena je novinarima potvrdila da je tačno da je od Bobe dobila rođendanski poklon i da ju je taj njegov gest veoma dirnuo jer je opšte poznato da je Boba Breni uvijek bio najveća podrška u njenome poslu, a ona mu je, kako je rekla novinarima, na tome neizmjerno zahvalna.

Najavila je i da će prva upotreba ovoga skupocjenog dara, tj. mikrofona biti upotrebljen već na koncertima u Štark areni.

 

 

 

Comments are closed.