Bjelogrlić s nekoliko rečenica rasplakao sve prisutne na oproštaju od Marka Nikolića: Niko nije mogao suzdržati suze (VIDEO)

Već je svima poznato da je legendarni srpski glumac Marko Nikolić preminuo na prvi dan Nove godine. Iza sebe je ovaj veliki glumac ostavio čitav niz velikih glumačkih ostvarenja, kako u pozorištu, tako i na filmu i na televiziju, međutim ono po ćemu će ga svi najviše pamtiti je svakako uloga Gige Moravca iz kultne serije Bolji život, koja je nekako ostala uloga zbog koje smo svi i zavoljeli Marka Nikolića

Marko Nikolić je birje neki dan sahranjen u Beogradu, a prije samoga pogreba je održana i komemoracija, na kojoj su govorili mnogi Nikolićevi prijatelji i kolege.

Međutim, govor glumca Dragana Bjelogrlića, koji je u Boljem životu igrao ulogu Bobe, najmlađeg Giginog sina je rasplakao skoro sve prisutne na komemoraciji, a ni sam Bjelogrlić nije mogao da zaustavi suze, a u svome govoru je otkrio neke svoja iskustva koje je imao sa Nikolićem kao i dojmove  sa njihovog posljednjeg snimanja, koje su odradili zajedno.

Pa je tako Bjelogrlić u svome govoru istakao kako je Marko Nikolić čovjek bio jedan od onih, naizgled običnih ljudi i da je upravo zbog toga Giga Moravac bio omiljen lik na području cijele regije. Rekao je Bjelogrlić kako su svi oni zajedno pet godina radili Bolji život i snimali epizode te da ga je i po završetku snimanja nastavio zvati ”ćale”, a i Nikolić njega sine.

Rekao je i Bjelogrlić kako je u svojoj posljednjoj ulozi Nikolić glumio lik koji sjeda na brod i odlazi na put sa kojega se neće vratiti i da je to bila prava uloga za njega, jer je već bio umoran, teško je hodao. I poslije scene, rekao je Bjelogrlić, kada je brod otišao u suton, Nikolić je i sam rekao, ”Eh, što nisam stvarno otplovio”.

 

Comments are closed.