Bivša učesnica Zadruge i Parova uhapšena: Maca diskrecija saslušana u policijskoj stanici, a postoji i pravi razlog za to (FOTO)

0

Ekspanzijom popularnosti rijaliti programa tipa Zadruga, Parovi i sličnih emisija, nastala je i ekspanzija popularnosti pojedinih likova koji vjerojatno ni sami nisu svjesni i ne znaju šta je pravi razlog za toliku njihovu popularnost i za toliko interesovanje javnosti za sve ono što rade.

Tako se na ovome našem prostoru, a uz pomoć rijaliti programa na sceni pojavili nekoliko likova, kako muških , tako i ženskih, koji i bez nekoga vidnog talenta ili kvalitete ipak uspijevaju da svakoga dana pune novinske stupce sa nekim svojim objavama i postupcima, koje naravno nemaju nikakve dodirne veze sa bilo čime što se zove normalan život.

Oglasi - Advertisement

 

Većinom su ti ljudi iz kriminalnog ili barem sumnjivog miljea, kada su muškarci u pitanju, a sa druge strane i kada su djevojke u pitanju ni one što se moralnosti tiče nisu ništa bolje, pa se tu većinom radi o starletama ili djevojkama koje na, nazovimo nemoralan način stiču popularnost u ovim krajevima, a što mediji u regiji itekako podržavaju.

Jedan od takvih likova je i Senada Nurkić, koja je inače poznata pod imenom Maca Diskrecija, a koja je ovih dana privedena u policiju.

Maca je poznata da na Instagram mreži često objavljuje svoje fotografije, najčešće provokativnog sadržaja, a vidljivo je, barem onima koji je prate na Instagramu da joj se veoma često i masovno ispod fotografija javljaju muškarci.

Tako je jedna žena čiji je muž slao poruke Maci odlučila da Diskreciju, navodno prijavi za narušavanje mira i narušavanje njenoga braka.

Maca je privedena u policijsku stanicu, tamo je saslušana i na kraju je puštena, a onda se svima, po dobrom starom običaju obratila putem Instagrama i napisala je kako ju je prijavila žena čiji je muž htio da je prevari sa Macom, ali da je to sve sada riješeno. Napisala je da je dala izjavu i dok se ne obriše profil te žene, Maca se više neće oglašavati na Instagramu.

 

.

Leave A Reply