Bivša Misica priznala da je bila u vezi sa Tošićem i ispričala šta je sve radila sa njim: A zatim je pomenula Jelenu i Ognjena, a Ognjenu se to neće niti malo svidjeti (FOTO)

0

Sve se čini i svakim danom se pojavljuje sve više informacija da ni sam Duško Tošić nije baš toliko nevinašce u cijelom ovome skandalu koji se desio njegovoj ženi Jeleni Karleuši, i da on sam je donekle doprinjeo da se sve ovo i dogodi i da se digne tolika prašina.

Pa je tako bivša Misica Vladana Railić srpskim medijima dala izjavu i u njoj je priznala da su je, kako je rekla, muvali i Duško Tošić ali i Ognjen Vranješ, a da je sa Tošićem bila navodno i u emotivnoj vezi.

Oglasi - Advertisement

Ipak detalje nije željela da otkriva kao ni period ni mjesta kada se ta njihova veza desila.

Rekla je Vladana da za razliku od Duška na čije je udvaranje odgovorila sa Vranješom nije htjela ni kafu da popije.

Kako izvor blizak Vladani kaže, ona se sa Duškom viđala nekoliko mjeseci, a sve je počelo sa dopisivanjem putem Instagrama, da bi se sve na kraju nekako završilo sa skupim poklonima, večerama, zajedničkim putovanjima. I mada je veza bila tajna, kako navodi ovaj izvor, njih dvoje su se, gdje god da su se pojavili, ponašali poput zaljubljenog para. Izvor je još i naveo da su vezu morali da prekinu jer su se zaljubili jedno u drugo, a Duško je bio i jeste u braku.

Dalje izvor tvrdi da je Vladani od samoga početka bilo jasno da ta veza neće trajati dugo i da će sve biti tajno jer Duško nije imao namjeru da ostavi Jelenu, ali nije mogla nikako da pretpostavi da će se zaljubiti u Duška, kao što se i on zaljubio u nju, što je dodatno zakompliciralo situaciju, te je razlaz jednostavno bio neminovan, a niti jednome od njih dvoje nije bilo lako zbog toga.

Sama Vladana je novinarima rekla na njihove upite o istinitosti ovih informacija da ne želi da daje bilo kakve komentare i da je danas u dugoj i ozbiljnoj vezi, te da je vjerena, te da ne želi da priča o svojoj prošlosti. Samo je rekla da je Duško divan čovjek i otac, te da je odličan frajer, te da joj nije jasno kako je Karleuša pomislila da ga zamjeni sa seljakom kakav je Ognjen Vranješ.

 

 

 

Leave A Reply