Bivša ”Ministarka” konačno pokazala kako izgleda njen dečko: Žene pale na nos kada su ga vidjele (FOTO)

Bivša pjevačica grupe Ministarke, Edita Aradinović je poznata kao neko ko čuva ljubavni život daleko od očiju javnosti, pa samim time vrlo rijetko možemo da vidimo njene fotografije sa njenim izabranikom, jer ih vrlo rijetko, ili nikako objavljuje na Instagramu.

Oglasi - Advertisement

Međutim, baš ovih dana je Edita napravila izniman slučaj, pa je objavila jednu fotografiju na kojoj se nalazi sa izabranikom svoga srca na jednoj jahti. Pošto je pjevačica u bikiniju, a njen izbranik u kupačim gaćama, do izražaja su došla i njihova tijela i tjelesni atributi sa kojima raspolažu.

Posebno je bila velika reakcija ženske strane, na izgled Editinog izabranika, a mnoge od njih su uputile i direktne komplimente na njegov izgled.

Vjerujemo da to neće previše uticati na Editinu ljubomoru ili posesivnost i da će mirno nastaviti svoj život kraj svoga dragoga, bez previše trzavica, kojih je imala i previše u posljednje vrijeme.

Inače, da vas podsjetimo, Edita Aradinović je bivša članica grupe Ministarke, koja je rođena u junu mjesecu, 1993.godine.

Bila je i jedna od učesnica u Zvezdama Granda, 2010. godine, ali nije dogurala daleko, da bi poslije po medijima pričala kako je to takmičenje namješteno i da je na savjet Saše Popovića izabrala pogrešne pjesme i iz tog razloga ispala.

Osim sa Ministarkama, imala je i par saradnji sa velikim imenima estrade, pa je tako sa Severinom snimila veliki hit ”Uno momento”, a sa Sašom Matićem je snimila pjesmu ”Zver”, koja je također napravila veliki uspjeh, kako na društvenim mrežama, tako i na Youtubu.

Ovih dana, kako se priča, Edita ima namjeru da uđe u studio i da počne da radi na nekim novim svojim pjesmama.

 

 

 

 

 

Comments are closed.