Bivša djevojka Saše Kovačevića poslije njega našla drugoga pjevača: Ostavit će vas bez riječi kada vidite ko je u pitanju (FOTO)

Poznato je da su ljubavne veze zvijezda estrada veoma interesantne medijima, a samim time i široj javnosti jer mnogi žele da znaju šta se dešava u životima njihovih idola, pa prate sve vijesti o njima, kako putem društvenih mreža, tako i putem portala koji prenose takve vrste priča.

Oglasi - Advertisement

Nekada su mediji puno pisali o ljubavnoj vezi pjevača Saše Kovačevića i njegove tadašnje djevojke Jovane Jocić, i svi su smatrali da je to jedna od najboljih veza na estradi, jer su svo vrijeme njih dvoje djelovali srećno i zaljubljeno. Mnogi od Sašinih fanova su očekivali da njih dvoje stanu i pred oltar i da se vjenčaju, ali je iznenada, poslije četiri godine veze, Jovana iselila iz njihovog zajedničkog stana.

Taj raskid se desio u januaru prošle godine, a poslije njega Saša i Jovana su ostali u dobrim odnosima, ali je svako krenuo svojim putem, posebno kada je ljubav u pitanju.

Po priči ljudi jako bliski oboma, Jovana dosta vremena, zbog posla, provodi van Srbije, ali bez obzira što su iznenada prekinuli, i Jovana i Saša održavaju dobre međusobne odnose, jer su ipak zajedno proživjeli i preživjeli sve i svašta i to se ne može tek tako izbrisati. Jednostavno, njih dvoje su se razišli na normalan, ljudski način, bez ikakve bure i tenzija, bez ružnih riječi i uvreda, i tako su nastavili i poslije raskida.

Ubrzo nakon raskida sa Jovanom Saša je ušao u vezu sa Zoranom Tasovac, sa kojom je i danas u vezi, a sve se više šuška, a Saša to nije porekao, da bi se njih dvoje uskoro mogli i vjeriti.

Sa druge strane i Jovana je u novoj vezi, a ona je sreću našla kraj Sašinog kolege Vladana Savića iz ”Magle benda”. Njih dvoje su već neko vrijeme u vezi i koriste svaki mogući trenutak da ga provedu zajedno i izgleda da im dobro ide u tome.

 

Comments are closed.