Bila je velika ljubav Šabana Šaulića: Imala je kosu do poda i tetovažu sa Šabanovim imenom na svome tijelu, a danas izgleda ovako(FOTO)

Nisu rijetke priče na ovoj našoj balkanskoj estradi, a posebno su tome vični muzičari i pjevači iz folk muzike, da poneki ili poneka od njih bude uhvaćen u preljubničkim vezama i aferama, pa se poslije toga razviju cijele priče, tako da sve na kraju dobije razmjere skandala.

Pa se tako dosta dugo pisalo o Draganu Kojiću Kebi i njegovoj vezi sa drugom ženom, pa čak i djetetu kojeg je dobio sa njom i dosta dugo ga nije htio priznati.

Veoma zanimljiva afera je svojevremeno bila i preljubnička veza Miroslava Ilića koja je također rezultirala djetetom, a sudski epilog oko utvrđivanja očinstva se vodi i dan danas, a postupak je pokrenuo lično nepriznati sin popularnog pjevača.

Međutim, zadnjih godina je najveću buku i prašinu digla veza Ivine Negovanović Cuce i Šabana šaulića o kojoj su redovno pisali svi mediji regije i nije bilo dana a da se ne pojavi barem jedan tekst o njima dvoma.

Bila je to veoma burna veza između dosta starijeg Šabana i mlade pjevačice  na početku karijere Cuce, a vezu su obilježile mnoge svađe, prekidi, mirenja, prepucavanja preko novina i naslovnice na istim.

Ta veza ili afera je privukla neviđenu pažnu svih medija, ali je na kraju ipak prekinuta i Šaban se nakon svega pokajnički vratio svojoj zakonskoj supruzi.

Sve se na kraju stišalo, a mlađana Cuca se nakon jednog manjeg skandala na Pinkovim zvezdama okušala i u rijalitijima Parovi i Farma, ali nije privukla neku veliku pažnju tim svojim nastupima.

Zadnjih se mjeseci totalno povukla iz javnosti i nema je nikako u medijima, ali svoj izgled nije baš puno promijenila.

 

 

 

 

 

Comments are closed.