Bila je u vezama sa mnogim poznatim muškarcima, a onda odjednom nestala: Topalkova kćerka danas neprepoznatljiva i izgleda prilično dobro (FOTO)

Primjetjivo je i postalo je i sasvim normalno da medije, a posebno žutu štampu osim što zanima šta se sve dešava sa karijerama i životima zvijezda estrade isto tako ih zanimaju i životi članova porodica pojedinih zvijezda, i to ponekad čak i više nego životi samih zvijezda.

Neki od njih, mislimo zvijezda, uspijevaju da na neki način i sakriju svoj privatni život od medija, mada realno to je dosta teško za napraviti. A neke zvijezde niti ne pokušavaju bilo šta sakriti, pa tako sasvim normalno medijima i javnosti izlažu i članove svoje porodice, mada mnogi od tih članova i sami se trude da dospiju u medije i postanu centar pažnje javnosti.

Oglasi - Advertisement

Tako je i Helena Topalović u samome početku postala poznata zbog svoga oca Milana Topalovića Topalka, da bi u posljednje vrijeme i ona sama postala interesantna za medije i za žutu štampu.

Jedno vrijeme je bila na stranicama novina zbog svoje veze sa pjevačem Slobodanom Vasićem u koju je ušla nedugo nakon što je pjevač raskinuo svoju vjeridbu sa Valentinom Vučević koja je Vasića optuživala da ju je tukao.

Ta veza između Helene i Slobodana je trajala veoma kratko, ali je ipak bila veoma burna sa dosta svađa i pomirenja. Prije Slobodana Helena je bila u vezi sa pjevačem Grand produkcije Jocom Stefanovićem, ali je tada bila maloljetna pa to nije dugo ni potrajalo.

Nakon Joce Helena je bila u vezi sa voditeljem Vladom Stanojevićem, koji je također optuživan da je pretukao svoju tadašnju djevojku Anu Mariju Žujović. Helena i Vlado su pokušali da sakriju svoju vezu ali su ih fotografije sa odmora u Italiji razotkrile. Nedugo zatim Vlado je otišao u Ameriku i još uvijek živi tamo.

Helena trenutno još uvijek živi sa svojim roditeljima. Studira poslovni i industrijski menadžment, a želja joj je da jednoga dana postane novinar.

 

 

 

Comments are closed.