Bila je simbol ljepote u bivšoj Jugoslaviji osamdesetih godina: Trideset godina kasnije je i dalje lijepa i oduzima dah svojim izgledom (FOTO)

Ona je bila jedna od najvećih ljepotica bivše Jugoslavije i važila je i za sex simbol tog vremena a najveću popularnost je stekla svojom ulogom Ester u filmu Bal na vodi, sa kojim je na neki način i skrenula pažnju na sebe.

Naravno radi se o glumici Gali Videnović koja i 30 godina nakon ovoga filma izgleda jednako lijepo i senzualno i nosi i dalje tu dozu seksualnosti na sebi, kao i u doba kada ju je cijela bivša Juga voljela i obožavala.

 

Osim uloge u Balu na vodi, Gala se proslavila i ulogom Nataše u serijalu filmova Lude godine i Žikina dinastija, pa je po tim ulogama ostala nekako i najviše upamćena jer se ubrzo i povukla iz javnoga života.

Da se dosta promijenila nakon za skoro tri decenije dokaz su i Galine fotografije koje su nastale u jednoj emisiji u kojoj je Gala učestvovala, mada ipak, kako izgleda sa svojih 49 godina, mnoge bi joj žene pozavidjele na tome.

Kada je njena biografija u pitanju, Gala se pojavila u nakoliko hit filmova, a debi je imala u filmu Moj tata na određeno vrijeme, da bi imala i manju ulogu u filmu Srđana Karanoviće Jagode u grlu, a najveće uspjehe je napravila sa ulogom Nataše u Žikinoj dinastiji, kao i sa ulogom Ester u kultnom filmu Bal na vodi u kojem je igrala pored Dragana Bjelogrića, Srđana Todorovića, Nebojše Bakočevića i Gorana Radakovića

Pred kraj osamdesetih, tačnije 1989 godine se preselila u Ameriku, konkretno u Malibu i od tada živi na relaciji Amerika – Srbija i obratno. Udala se za režisera Vladimira Aleksića i sa njim ima dva sina Pavla i Demijana.

 

 

 

Comments are closed.