Bila je najveća ljubav Tošeta Proeskog: Danas je u sretnome braku i ima dijete (FOTO)

Ovih je dana obilježena godišnjica pogibije velikoga i talentovanog pjevača Tošeta Proeskog koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj u svojoj 27. godini života, baš kada je trebao da dosegne zvijezde i postane jedan od najpopularnijih pjevača regije.

Toše je bio pjevač iznimnog talenta i prava je šteta što je tako rano napustio ovaj svijet jer smo sigurni, da se nije desila ta saobraćajna nesreća, da bi danas pričali o njemu kao jednom od najboljih izvođača sa Balkana ikada.

Međutim, ono što je manje poznato a vezano je za Život Tošeta Proeskog je da je ova žena bila u dugoj, ljubavnoj i romantičnoj vezi sa pokojnim pjevačem i to u periodu od 2001-2004. godine.

Njeno ime je Andrijana Budimir koja se nije puno eksponirala u javnosti dok je bila u vezi sa Proeskim, pa je nakon njegove smrti , u jednom trenutku morala i da dokazuje tu vezu.

Inače, danas je ova bivša rukometašica i djevojka Tošeta Proeskog u sretnom braku sa Johanom, ugostiteljem iz Skopja, sa kojim ima i sina koji se zove Maksim i ima tri godine.

Johan je bio jedini muškarac sa kojim je Andrijana bila nakon Tošeta, i nakon godinu dana veze odlučili su da se vjenčaju i sada su u veoma sretnom braku .

Za sina Maksima kaže da ima smisla za sport i da bi mogla da mu predvidjeti veoma uspješnu rukometnu karijeru jer je veoma dobar sa loptom.

Andrijana se poslije Tošetove pogibije potpuno bila povukla iz javnosti i nije se pojavila ni na još nijednom koncertu koji se organizirao povodom godišnjica smrti ovoga pjevača.

Poznato je i da Andrijana nije u dobrim odnosima sa članovima porodice Tošeta Proeskog, kao i da izbjegava da ode na pjevačev grob da ne bi izazvala neke probleme svojim pojavljivanjem

 

 

Comments are closed.