Bila je Miss Jugoslavije i udala se za bogatog šeika kojem je rodila troje djece: Veoma je uspješna u svome poslu zbog samo jedne stvari koju radi svakoga jutra, iznova (FOTO)

Nekada, ne planirajući, život nas odvuče na sasvim drugu stranu od svega onoga što smo zamišljali i na neki način sačini sasvim novu priču koju nismo ni pomišljali da je moguće da mogu na bilo koji način da se dese baš nama

Bilo da se to radi o poslu kojeg obavljamo, ili o nekim važnim životnim odlukama. Bilo da e tu radi o ljubavi ili vezi, život je dosta puta nepredvidljiv i nikada se ne zna gdje nas može odvesti.

Tako nekako ide i priča Jelene bon Drai, koja je nekada bila najljepša žena Jugoslavije i nosila je titulu Miss, a svojevremeno je važila i za jednu od najljepših žena svijeta, da bi danas bila poznata po tome da je žena šeika koji je jedan od bogatijih ljudi na svijetu.

Preko društvenih mreža Jelena dosta često zna da pokazuje svojim pratiocima koliko je uspješna i da joj njen status svakako pomaže da svakodnevno radi na mnoštvu ideja, a ujedno i da bude puna samopouzdanja u svemu onome što radi.

Pa tako, ona preko društvenih mreža vodi i svojevrsnu vrstu dnevnika ili moni bloga koju je nazvala ”Moja dnevna rutina” na kojoj piše sve svoje dnevne uspjehe i neuspjehe i na koji način se bori protiv nekih stvari koje je na neki način koče u životu.

Pa je tako svima priznala da je prva stvar koju uradi ujutro, kada dođe na posao i uđe u svoju kancelariju da izvuče jednu motivacijsku karticu i da je ponavlja tokom cijeloga dana. Ona kaže, da na taj način uspijeva da ostane fokusirana , te organizovana, a li i da u isto vrijeme bude opuštena.

Samo da vas podsjetimo da je Jelena udata za arapskog milionera Saida bin Draija i da sa njim ima troje djece i to kćerku Asiju, te dječake Hilala i Hamdana.

Comments are closed.