Bila je kuma Jelene Karleuše, ubili su joj vjerenika ,a Hali Beri je posuđivala njene oči: U 37. godini je prvi puta trudna i izgleda pakleno dobro (FOTO)

Manekenka Ivana Kukrić, koja danas ima 37 godina, poznata je i po tome što je svojevremeno bila vjenčana kuma Jeleni Karleuši i Bojanu Kariću, još 2004. godine. Danas je Ivana u devetom mjesecu trudnoće i čeka svoje prvo dijete. Po onome kako mnogi mediji prenose, Ivana će uskoro postati mama jedne male djevojčice.

Oglasi - Advertisement

Ivana inače ne voli da medijima govori o svome privatnom životu, ali je ovoga puta priznala da ona i njen partner zajedno rade i da uživaju u svakom trenutku zajedno. Priznala je da je u posljednjih pet godina počela da poslovno surađuje sa svojim partnerom koji joj je u međuvremenu postao suprug i koji se bavi građevinom. Kaže da je totalno pronašla sebe u dizajnu enterijera i da je taj posao veoma usrećuje.

Podsjetimo, Ivana se modelingom počela baviti sa samo 17 godina. Dugi niz godina živi u Americi, na relaciji Njujork – Los Anđeles.

U svojoj karijeri je radila za najpoznatije modne kreatore i brendove, poput, recimo, Armanija i Valentina, a pojavljivala se i na naslovnicama brojnih modnih časopisa širom svijeta. Poznato je da je i u jednoj veoma popularnoj reklami za maskare posudila svoje oči poznatoj glumici Hali Beri.

To joj je bilo i jedino iskustvo sa Holivudom jer se nikada nije pretjerano interesovala za glumu, mada su joj se, kako i sama kaže, mnogo puta otvarala neka vrata u Holivudu, ali je na vrijeme shvatila da taj svijet nije za nju i da bi to bio samo gubitak vremena , jer nikada nije željela da bude ta vrsta javne ličnosti.

Ivana se zabavljala, pa čak je i bila vjerena za Dragana Trišića (44), zvanim Triša, koji je ubijen početkom godine u sačekuši ispred zgrade u Trgovačkoj ulici u Žarkovu i koji je bio poznati član kriminalnog miljea u Beogradu i u Srbiji.

Osim svega ovoga Ivana je i dobra prijateljica sa Divom Jelenom Karleušom, kojoj je bila i kuma na vjenčanju sa Bojanom Karićem..

.

Comments are closed.