Bila je jedna od ljepših Miss Jugoslavije, zbog ljubavi prošla pravi pakao, a evo gdje je danas i kako izgleda (FOTO)

Nekada nas život , kroz neke ljubavi vodi na veoma čudan način, tako da neke lekcije naučimo, ali teškim putem, ali zato zapamtimo sve , za sva vremena, i slične greške više ne ponavljamo.

Jednostavno, srce se rijetko kada može kontrolirati, i kada ono povede u nešto, teško mu se oduprijeti. Pa se tako zaljubite u nekoga, mislite da je ta osoba prava, jedina, za cijeloga života. Ali onda se sve preokrene, iz od velike sreće, veza postane pravi pakao, noćna mora iz koje se jedva izvučete.

Tako nešto se desilo i sa ovom ženom, koja je svojevremeno bila poznata u granicama cijele bivše Jugoslavije.

Riječ je o Suzani Žunić koja je 1988. godine bila proglašena za najljepšu ženu u Jugoslaviji i dobila titulu Miss Jugoslavije.

Tada je Suzana postala san mnogih muškaraca, ali samo je jedan muškarac imao tu sreću da mu san postane i java. Bio je to Igor Štimac, tadašnji fudbaler Hajduka, koji u tim godinama tek započinjao svoju fudbalsku karijeru, da bi kasnije napravio veliku karijeru, kako u inostranstvu, tako i u hrvatskoj reprezentaciji, pa je bio i dio one famozne generacije Vatrenih koji su na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj osvojili treće mjesto.

Suzana i Igor su ušli u vezu, zaljubili se, vjenčali i bili u braku 19 godina. Suzana je sa Igorom dobila i sina Luku, kao i kćerke Miju i Deu. Svi su smatrali da je to možda i najidealniji par i veza u Hrvatskoj, ali sve je bilo puno drugačije, i daleko od idealnog.

Igor je Suzanu konstantno varao, a u jednom periodu to čak više nije ni skrivao, pa je konstantno bio na naslovnicama tabloida zbog svojih afera u kojima je uhvaćen, a posebno je poznata bila afera sa pjevačicom Alkom Vuicom sa kojom je Igor imao čak i neke fizičke sukobe na javnim mjestima.

Bio je to za Suzanu veoma težak period, ali je na kraju uspjela da sve prelomi u sebi da se razvede od Igora. Otišavši od Štimca, uspjela je da se izvuče i iz depresije sa kojom je imala velikih problema i okrenula se nekim drugim stvarima koje su je činile sretnom. U međuvremenu se udala i drugi puta i to za košarkaškog trenera Damira Milačića.

Suzana je otkrila i da ima veliki talent za slikanje, pa se sva posvetila tome, a mnogi su očarani njenim slikarskim umijećem.

 

 

Comments are closed.