Ani Nikolić propao plan da snimi rijaliti: Ponudili joj 100 hiljada eura, ali je njoj to malo- Evo i o čemu se radi

Pjevačica Ana Nikolić je pokušala da proda svoj rijaliti, ali je taj pokušaj po svemu sudeći propao. Ana je htjela u tom rijalitiju pokazati ljudima svoju borbu sa viškom kilograma, ali se pokazalo da ni jedna televizija ne želi da joj plati više od 100 hiljada eura, a njoj je to malo.

Ana Nikolić je imala u planu da napravi rijaliti po uzoru na Kardašijanove, samo što bi u njenom rijalitiju bila prikazana njena borba sa viškom kilograma. Ana je kroz rijaliti željela da sa gledaocima podijeli svoj način treniranja, dijete koje drži, kao i šta joj sve savjetuju ljekari i treneri. Imala je i namjeru da pred kamerama stane na vagu i svima pokaže koliko kilograma ima.

Rijaliti je trebao da ima nekoliko epizoda, ali po svemu sudeći se tako nešto neće desiti jer je Ana tražila veliku svotu novca sa prikazivanje njene intime, odnosno honorara, na šta ni jedna televizija nije pristala.

Jedan izvor je naveo da je Ana išla na pregovore sa dvije televizije sa nacionalnom frekvencijom, dok jedna komercijalna televizija uopšte nije htjela pregovarati. Jedna od najgledanijih televizija je ponudila Ani 100 hiljada eura za deset epizoda, ali je Ana tražila tri puta više, što su oni odbili, naravno. Druga televizija je odmah  odbila Anu kada su čuli o čemu se radi i koja je svota novca u pitanju.

Po svemu sudeći televizije nisu sigurne u isplativost ovoga projekta, pa stoga niko i ne želi da krene u tako rizičan posao.

Sada Ani valja bez kamera da skida kilograme, a motivacija joj neće biti  novci i kamere, ili možda i hoće.

Comments are closed.