Angažovan i psihijatar za Zadrugu, a mišljenje koje ima o Miljani Kulić bi trebalo da zabrine sve takmičare u Zadruzi: Ona je sposobna za mnoge loše stvari i postupke (FOTO)

Zadruga je najgledaniji rijaliti na ovim prostorima svih vremena, a toj popularnosti svakako doprinose i takmičari unutar rijalitija, odnosno njihovo ponašanje i odnosi u pozitivnom, a posebno u negativnom smislu.

Posebnu pažnju je svakako skrenula na sebe Miljana Kulić koja je već dugi niz godina učesnik mnogih rijalitija, ali je zbog njenog rastrojenog ponašanja u jednoj TV emisiji angažovan i psihijatar Jovan Marić koji je otvoreno pričao o njenom ponašanju u zadnje vrijeme.

Marić je naveo da Miljana nije njegov pacijent te da ne smije da joj daje dijagnoze i da je ovo samo njegovo mišljenje kao promatrača, a onda je dodao da na osnovu svega što je vidio u rijalitiju i na osnovu njenoga ponašanja u istom, on smatra da je Miljana psihijatrijski pacijent, ali da se ona liječi kod drugoga psihijatra. Dodao je kako je jednom htio da joj pomogne i odredio joj je terapiju, ali je ona odbila da je uzima jer ona ne želi da prihvati da je bolesna.

To je za Marića sasvim normalno jer takvi ljudi ne mogu da prihvate realnost, ali poručuje i svima da ono što se prije nekog vremena desilo u Zadruzi nikako ne smije da se ponovi jer ona nikako ne smije da dođe u posjed noža, posebno kada je u trenucima rastrojstva, jer tada može da povrijedi i sebe, ali i druge, a postoji mogučnost da se neke stvari završe i tragičnije.

Marić smatra da niko ne treba da olako shvata Miljaninu dijagnozu, jer ima bezbroj slučajeva kada čujemo da je neko nekoga napao i povrijedio iznenada. Marić smatra da ništa nije iznenada i ad se to u osobama skuplja godinama, te da je u Miljaninom slučaju najbolje da se sve spriječi na vrijeme i da Miljana krene sa nekim terapijama koje će ublažiti njeno stanje.

Marić je izrazio i svoju zabrinutost jer je vidljivo da je njena agresivnost svakim danom sve veća i smatra da je možda i pravo vrijeme da se ona povuče iz Zadruge i da joj se ne dozvoli da neko vrijeme uopšte bude dijelom takvih emisija, jer njoj barem za neko vrijeme nije tu mjesto

 

Comments are closed.