Ana više nije mogla da ćuti i odlučila je reći sve o Novaku: “Bili smo nerazadvojni, ali ovo mu nikada neću oprostiti” (FOTO)

Srpski tenis je u posljednjih deset godina imao takve predstavnike u tom sportu da je Srbija postala jedna od najboljih nacija što se bijelog sporta tiče. Gdje god se spominju imena Novaka Đokovića, Ane Ivanović, Jelene Janković, Viktora Troickog, Zimonjića, Tipsarevića sve što se može osjetiti je veliko poštovanje na svemu onome što su ti sportisti dali Srbiji ali i svjetskom tenisu, a neki još uvijek daju.

Jedna od onih koja se povukla sa teniskih terena jer je preuzela na sebe mnogo važniju ulogu, ulogu majke, je Ana Ivanović, svojevremeno najbolja srpska teniserka, a jedno vrijeme je važila i za jednu od najboljih svjetskih teniserki.

Pa je tako Ana ovih dana u razgovoru za američke medije pričala i o svome velikom prijateljstvu sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

Istakla je Ana u tome razgovoru da ona skoro cijeli svoj život poznaje Novaka i da su se njih dvoje upoznali još prije nego li su se uopšte počeli baviti tenisom.

Za Novaka je Ana rekla da je veliki šaljivdžija, da ju je uvijek zasmijavao, ali da ju je i nekoliko puta pošteno obrukao u nekim mečevima, na nekim turnirima ili na nekim događajima.

Ana za Novaka kaže da ga poznaje od svoje četvrte godine, i da je mnogo proputovala sa njim, ali da je zbog njegovih šala često bila obrukana, posebno na nekim mečevima humanitarnog karaktera kada ju je znao natjerati da pleše pred svim gledaocima, ili kada je bila dio njegovih imitacija poznatih tenisera, po čemu je Novak poznatu u teniskom svijetu.

 

 

Comments are closed.