Ana Sević se na snimanju Grand Specijala tresla i plakala i nikako nije mogla da se smiri: Kada je Saša Popović vidio šta se dešava ni sam nije mogao da dođe do riječi (FOTO)

0

Profesionalni život na estradi je sve samo nije med i mlijeko i on sa sobom donosi i mnoge nezgodne i neprijatne situacije u kojima se svaki profesionalac mora snaći najbolje kako umije, mada ipak, pojedinci i ne nađu baš najbolja rješenja za neke situacije pa to zaista stresno djeluje na njih.

Tako je ovih dana pjevačica i voditeljica Ana Sević se pojavila na snimanju ”Zvezde Granda specijal”, a li nije mogla ni da očekuje kakve će je sve neprijatnosti spopasti na snimanju.

Oglasi - Advertisement

Naima, još zvanična supruga Darka Lazića, jer papiri za razvod još nisu potpisani je doživjela pravi peh sa svojom haljinom koju je htjela da nosi u ovoj emisiji, koja se na neki način rašila pred fotoreporterima kojima je pozirala prije samoga ulaska u studio.

Iako se Ana svojski trudila da to niko ne primjeti, ipak su kamere sve snimile, da bi se malo kasnije pjevačica rasplakala pred publikom

Ana je na samo snimanje stigla veoma dobro raspoložena i vesela, ali bila je i veoma elegantno odjevena. Dobila je mjesto da sjedne pored svoje koleginice Milice Pavlović. Krenulo je snimanje i razgovaralo se o mnogim temama, više lijepim, manje ružnim, da bi u jednome trenutku Saša Popović pustio neke stare snimke i uspomene iz nekih emisija koje je snimila sa, sada svojim bivšim partnerom i suprugom Darkom Lazićem. Dok je gledala te snimke Ani su krenule suze, koje je svo vrijeme uzaludno pokušava da sakrije od kamera okrećući svoje lice prema publici u studiju.

Dok je pokušavala na neki način da se smiri, uspjela je samo da prokomentariše da joj je mnogo žao što je Darko dozvolio sebi da mu se desi tako nešto što mu se desilo, aludirajući na nesreču koju je jedva preživio, a zatim je morala na kratko da izađem iz studija, da bi se smirila i da bi mogla da nastavi sa snimanjem.

 

 

Leave A Reply