Ana Sević konačno otkrila zašto se još nije razvela od Darka Lazića: Šutila sam o svemu, ali ovo je prava istina

Mnogo se ovih dana piše o Darku Laziću i njegovoj saobraćajnoj nesreći, kao i njegovome zdravstvenom stanju, a samim time se i piše o Darkovom životu, karijeri, pa i njegovom odnosu sa svojom još uvijek zakonitom suprugom Anom Sević.

U javnosti se zaista mnogo spekulisalo o njihovom odnosu, koji su se predstavljali kao veoma loši prije Darkove nesreće, ta da je Ana u veoma lošim odnosima sa Darkovim roditeljima, majkom Brankom, ocem Milanom, i sa bratom Draganom.

Međutim, poznata voditeljica i pjevačica za sve to kaže da su to izmišljotine i laži i da je u sasvim korektnim odnosima sa njima i da nije istina sve ono što su mediji prenosili da su je navodno Darkovi roditelji istjerali iz bolnice, kao i da Darkovi roditelji svašta pričaju o njoj.

Rekla je Ana da njena i Darkova kćerka još uvijek ništa ne zna o Darkovom stanju i da će se truditi da nikada ni ne sazna pravu istinu i da je za sada dovoljno što misli da joj je otac na putu i da ima puno nastupa jer je tako nešto već i naučila da se dešava, jer je Darko prije nesreće stvarno puno putovao i nastupao.

Što se razvoda tiče, Ana je rekla da su se njih dvoje razišli sporazumno, i da je to bila obostrana odluka, poslije koje su ostali u sasvim dobrim odnosima. Razlog zašto se još nisu razveli, kako Ana kaže, je taj da se Darko nije pojavio na desetak zakazanih ročišta, pa se zato ta njihova brakorazvodna parnica razvukla na skoro godinu dana.

 

Comments are closed.