Ana Sević dobila prijetnje od crnogorskih zelenaša: Darko im duguje velike novce, a oni prijete Ani da će je iseliti iz stana

Ne prestaje interesovanje za zdravstveno stanje pjevača Darka Lazića, koji je prije nekoliko sedmica preživio tešku saobraćajnu nesreću, ali izgleda da to nisu jedini problemi koje ovaj pjevač ima.

Prema pisanju nekih medija iz Srbije, prije nekoliko dana Darkova, još uvijek legalna supruga Ana Sević je doživjela veoma neprijatnu situaciju, kada su joj ispred zgrade u kojoj ima stan prišla trojica nepoznatih muškaraca i zahtijevali od nje da plati dug Darka Lazića koji ima prema njima, a dug iznosi 30 hiljada eura. Ti muškarci su od Ane tražili ili da im što prije da novac ili da se iseli iz svoga stana, i to poslije Nove godine.

Kako srpski mediji pišu, radi se o kamatarima, zelenašima koji dolaze iz Crne Gore, a kako se navodi u nekim informacijama, Darko Lazić više od godinu dana duguje taj novac tim ljudima.

S obzirom da je pjevač u veoma teškom stanju i da će njegov oporavak trajati godinama, što će svakako i koštati, ovi su zelenaši svjesni da svoj dug jedino mogu naplatiti tako što će novac pokušati da iznude od Ane ili da dođu u posjed njenoga stana.

Kako su mediji prenijeli, ova se scena desila prije nekoliko dana, u ranim jutarnjim satima ispred zgrade u kojoj živi Ana Sević sa svojom kćerkom.

Po svemu sudeći, ti su ljudi duže vrijeme bili ispred zgrade, možda i par dana, ali su čekali povoljan trenutak da priđu Ani. Ana je prije toga odvela kćerku u vrtić i na povratku kući su je presrela tri muškarca, i prvo su je pitali kako je Darko, da bi im ona pomalo i drsko odgovorila da je dobro misleći da su njih trojica samo neki radoznali tipovi. Međutim, poslije toga njih trojica su počeli da viču na Anu, govoreći joj da ne glumata previše, i tada je saznala od njih da im Darko, navodno duguje pare, pa su joj poručili da rekne Darkovom bratu da im se javi, a ako se ne dogovore sa njim da će nju da isele iz njenoga stana.

Ne zna se za sada koja je daljnja reakcija Ane i Darkove porodice i da li su se ti muškarci još pojavljivali, ali da situacija nije niti malo bezazlena, nije.

 

Comments are closed.