Ana Nikolić razniježila sve svoje fanove sa fotografijom na kojoj uživa u zimskim radostima sa svojom kćerkom Tarom: Ovo je malo ko očekivao (FOTO)

Zadnje dvije godine su bile veoma turbulentne za pjevačicu Anu Nikolić kada je u pitanju i njena karijera , ali i privatni život.

Prvo je prije nekoliko godina ušla u brak sa poznatim muzičarem Rastom, što samo po sebi je nosilo sa sobom mnogo zanimanja javnosti i medija, s obzirom na karijere i načine života koje su ona i njen tadašnji suprug imali.

Poslije toga je došla trudnoća pa je Ana krajem ljeta 2017. godine donijela na svijet kćerku Taru, koja je tada postala centar njenoga svijeta.

Sa trudnoćom, i sa porođajem su krenuli za Anu i zdravstveni problemi, oboljela je od poremećaja štitne žlijezde što se manifestiralo na njenu kilažu, sa kojom muku muči već više od godinu dana, i na sve načine pokušava da smrša i dotjera liniju na onu razinu po kojoj je bila prepoznatljiva, ali za sada bez nekog velikog uspjeha.

To je automatski uticalo na njenu karijeru kao i na njene nastupe, jer je niko nije u tom stanju htio angažovati, a zatim su uslijedili i problemi u braku koji su se na kraju završili i sporazumnim razvodom.

Ovih je dana Ana na društvenim mrežama objavila jednu fotografiju na kojoj uživa sa kćerkom tarom u zimskim radostima i na neki način želi i da pokaže da je krenula dalje nakon razvoda.

I tako dok se mala Tara igra na snijegu u skafanderu, ponosna majka je promatra, a fotografija je izazvala niz pozitivnih komentara, koji na neki način i ohrabruju Anu u novoj stranici života.

”Bez filtera, samo bezuslovna ljubav” – napisala je Ana, a ova je fotografija za samo par sati dobila 26 hiljada lajkova.

 

Comments are closed.