Ana Bekuta pokazala i onu svoju lošiju, bahatu stranu: Starija gospođa joj prišla i poželjela da je poljubi, ali ovu Aninu reakciju nije niko očekivao

Poznato je da većina zvijezda estrade imaju veoma dobre odnose sa svojim fanovima i obožavateljima, jer na kraju krajeva od tih ljudi i zavise njihove karijere, broj prodanih albuma i posjećenost na koncertima.

Mnogi od zvijezda estrade, pomoću društvenih mreža, svakodnevno kontaktiraju sa svojim fanovima, preko različitih službenih stranica ili preko ličnih profila na Facebooku, Instagramu ili Twitteru. Odgovaraju na njihova pitanja, ako su u mogućnosti ispune poneku želju nekome od obožavatelja i često ih obraduju nekom svojom fotografijom iz raznih situacija, sa raznih destinacija i koncerata.

Oglasi - Advertisement

Tako to rade zvijezde koje drže do svojih fanova, ali dosta često neke od zvijezda estrade pokažu i drugu stranu svoga karaktera, onu bahatu stranu.

Tako je ovih dana popularna pjevačica Ana Bekuta iznenadila sve prisutne svojim bahatim ponašanjem i reakcijom prema jednoj svojoj obožavateljki prije snimanja nove emisije Zvezde Granda.

Jedna starija gospođa, koja je očito veliki fan Ane Bekute je dugo čekala ispred studija na Anu Bekutu. Vidjelo se da se gospođa i specijalno dotjerala za tu priliku ili susret, a kada je Ana došla, gospođa joj je prišla i pokušala da je zagrli i poljubi.

Ani se to izgleda nije učinilo kao dobar moment, pa je gledala na sve načine da izbjegne poljubac, da bi je starija gospođa uhvatila za ruku  govoreći ”Ruku, ruku, samo ruku”, pokušavajući istu da poljubi.

Ana je samo na brzinu odgovorila ženi ” Ni slučajno, ni ruku, ništa, moram se čuvati, nemojte mi zamjeriti” i na očigled svih povukla ruku od te žene i otrčala u studio na očigled svih zbunjenih i razočaranih svjedoka

Možda je Ana i imala valjane razloge za ovakvo ponašanje prema ovoj starijoj gospođi, ali smo sigurni da je jednog, ali i više fanova izgubila za sva vremena.

 

 

 

 

Comments are closed.