Ana Bekuta objavila prepisku sa Lukasom nastalu u sitne sate, plakaćete kad vidite kako se Aca izblamirao: ”Jel’ me za*****š ??” (FOTO)

Poznato je da je Ana Bekuta ovih dana u Beogradu imala svoj tradicionalni godišnji, jesenji koncert koji je uvijek bio prava prilika da se tu vide mnoga lica iz javnoga života Srbije, a posebno da se tu vide mnoge od Aninih kolega sa estrade.

Postala je skoro stvari prestiža biti dio ovoga događaja jer je Anin godišnji koncert već postao i tradicionalan i za njega se uvijek traži karta više.

Oglasi - Advertisement

Kako su  novinari pisali i kako su fotografi snimili, mnogo ljudi sa estrade se pojavilo na Aninom koncertu. Bilo je tu i dosta onih koji sa Anom obavljaju ulogu člana žirija u Zvezdama Granda, ali je primijećeno da se nije pojavio bivši član žirija ove popularne emisije Aca Lukas.

Sve je izgledalo kao da Lukas nije ispoštovao svoju koleginicu Anu Bekutu svojim pojavljivanjem na njenom koncertu, ali, nakon nekog vremena se saznalo i da je imao opravdanje za to

Bekuta je bez imalo razmišljanja objavila dio njene prepiske sa Lukasom, a sama prepiska i razlog Lukasovog nepojavljivanja je nasmijala  ljude širom regije.

Lukas je, naime, zaboravio na Bekutin koncer, a Ana je objavila prepisku njih dvoje da bi svima pokazala kako se Aca pokušava opravdati za nedolazak.

Prepiska je išla ovim redom :

– Anči, znaš me da sam kreten zaboravni. Jedno pitanje, kad je koncert? – pitao je Aca.
– Bio 25.10. – odgovorila je Bekuta.
– Je l’ me zaje*avaš?! – pitao je.
– Majke mi – odgovorila je.
– Otišao sam u ku*ac! Pa koji je to bio dan?! – pitao je Lukas.

Ana Bekuta nije željela da otkriva daljnji tok prepiske, ali i ovo viđeno je sasvim dovoljno, zar ne?

 

 

Comments are closed.