Aleksandri Prijović prišao prosjak prije koncerta i zamolio je za novac da bi jeo: Kada je bila sigurna da je niko ne gleda Aleksandra je uradila ovo na opšte iznenađenje mnogih (FOTO)

Opšte je poznata ona humana strana velikoga broja estradnih zvijezda, koji na svaki način , svojim prilogom ili nastupima na nekim humanitarnim zbivanjima ili koncertima daju svoj doprinos u nekoj akciji prikupljanja sredstava za mnoge bolesne ljude ili u slučaju nekih prirodnih katastrofa koje se dese u regiji ili u svijetu.

Malo je onih koji odbijaju takve akcije , a nemali je broj primjera kada u sasvim običnim životnim situacijama pojedine zvijezde estrade pokažu onu ljudsku, humanu stranu.

Oglasi - Advertisement

Poznato je da je Lepa Brena prije nekoliko dana održala svoja dva velika koncerta u Štark Areni u Beogradu i da su oba koncerta bila dupke puna.

Na koncertima se pojavila i Aleksandra Prijović, mlada pjevačica koja je supruga Breninog posinka, Filipa Živojinovića i koje trenutno očekuje svoje prvo dijete.

Međutim, novinari su uspjeli da uhvate Aleksandru u jednoj situaciji prije samoga ulaska u arenu koja je iznenadila sve one koji su tu situaciju gledali.

Pjevačici je na samome ulazu u arenu prišao prosjak i zamolio je za pomoć da bi mogao da jede..

Ona se okrenula oko sebe, gledajući da je neko ne vidi i iz torbe izvadila dinara u vrijednosti od nekih 30 eura i dala ih prosjaku.

Kada se taj snimak i fotografija pojavila na društvenim mrežama, bilo je mnogo komentara na nju.

Dok su mnogi oduševljeni Aleksandrinim postupkom i pokazivanju dobre i humane strane sebe, dotle drugi smatraju da nije u redu što je tom prosjaku dala novac jer se na fotografiji vidi da je odrastao i zdrav, pa samim time i radno sposoban, i da bi trebao da radi neki posao, a ne da prosi po ulici.

”A gledaj mu stomaka, siguran sam ja da on ima šta za jesti. Aleksandra, znam da su ti namjere bile dobre, ali sačuvaj taj novac za one kojima zaista treba”, samo je jedan od komentara ljudi na društvenim mrežama ispod ove fotografije.

 

Comments are closed.