Aleksandra Prijović morala u petom mjesecu trudnoće na hitan pregled: Nakon pregleda, teška srca, morali su joj reći ovo

O malo kojoj trudnoći se toliko pisalo kao o trudnoći snajke Lepe Brene, Aleksandri Prijović. Nema dana da u novinama ili na portalima ne osvane barem jedna vijest o ovoj pjevačici i njenoj trudnoći.

Kako kažu neki izvori koji su veoma bliski Aleksandri i Filipu Živojinoviću, postoje neke nove informacije, a koje se tiču Aleksandrine trudnoće.

Naime, nakon konsultacije sa doktorom, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, promijenili su odluku i umjesto u Americi njihovo prvo dijete rodiće se u Srbiji.

Kako izvor navodi, sve je bilo spremno da već vrlo skoro njih dvoje spakuju svoje kofere i da odlete u Ameriku, gdje bi lijekari sa toga kontinenta nastavili da paze na Aleksandrinu trudnoću i tu bi je i spremali za porođaj. Dakle, sve je bilo isplanirano, ali na posljednjoj kontroli koju je Aleksandra obavila, ljekarski konzilij je predložio roditeljima da bi bilo bolje da trudnica ostane u Srbiji.

Kako navodi izvor, Aleksandra je bila veoma sretna zbog ove promjene plana jer je shvatila da ova odluka ima mnogo dobrih strana, jer će moći da više vremena provodi sa svojim roditeljima kao i drugim članovima porodice, a dobro je i to da će svi oni moći da priskoče u pomoć veoma brzo, ako se ukaže stanovita potreba. Sama Aleksandra ne želi i ne voli da puno priča o svojoj trudnoći za medije, jer smatra da ona nije ništa posebna kao trudnica samo zato jer je pjevačica i ne treba radi toga da ističe svoju trudnoću.

Požalila se Aleksandra i na nagle promjene raspoloženja, i kako u tim situacijama uvijek nastrada onaj koji joj je najbliži. I ako se to izuzme, kaže Aleksandra, onda je ona veoma nezahtjevna i razumna trudnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.