Aleksandra Prijović izašla iz klinike i dovela kući svoga sina Aleksandra: Sve tri bake sa oduševljenjem dočekale svoga unuka (FOTO)

Već i vrapci na granama znaju da je prije nekoliko dana pjevačica Aleksandra Prijović Živojinović na svijet donijela maloga dječaka Aleksandra. Porod je prošao u najboljem mogućem redu, dječak je kod rođenja imao 2.800 grama, a imama se osjećala dobro.

Krja mlade mame je svo vrijeme bio njen muž Filip Živojinović koji je i prisustvovao porodu na privatnoj klinici, a za čitav taj medicinski tretman, po pisanju medija , Živojinovići su morali da plate više od 3.000 eura.

Mladu mamu su naravno odmah svi posjetili u klinici, kao i maloga dječaka, ali se ipak najviše čekao njihov dolazak kući, pa se i to prije neki dan desilo, a mladu mamu, novopečenog tatu i nasljednika je u vili na Bežanijskoj kosi doveo djed Boba.

Odmah ispred kuće maloga Aleksandra su dočekale njegove bake, Aleksandrina i Filipova majka Borka Mihajlović i Zorica Nakić, koje odmah na kapiji nisu odoljele da se pozdrave sa svojim unukom i da mu požele dobrodošlicu u porodicu i na ovaj svijet.

Sve je bilo pripremljeno za doček najmanjeg Živojinovića, a cijelo dvorište i kuća je bilo okićeno plavim balonima što je  znak da se rodilo muško i da je po prvi puta ušlo u svoj dom.

Inače, odmah nakon rođenja maloga Aleksandra Živojinovići su napravili jednu veliku zabavu u jednom elitnom beogradskom restoranu, gdje su mogli biti viđene mnoge zvanice iz javnoga i estradnoga života. Naravno da su tu bile i sve tri bake, jer je i Lepa Brena neka vrsta bake malome Aleksandru, a Filipu je po dobrome starom običaju poderana košulja, kao  novome teti.

Comments are closed.