Aleksandra Prijović dovela i svoju majku u Grand: I ona je isto pjevačica, a kada vidite koliko liče, oduševit ćete se (VIDEO/FOTO)

Ako se o ikome pisalo i govorilo u zadnjih nekoliko mjeseci, onda je to sigurno bila popularna pjevačica i novopečena gospođa Živojinović, Aleksandra Prijović.

Za nju je poznato da je veoma talentovana pjevačica i da je također i veoma popularna širom regiona, ali isto tako i u dijaspori, gdje se za njene nastupe uvijek traži karta više.

Oglasi - Advertisement

Po svemu sudeći Aleksandra je talent i ljepotu naslijedila od svoje majke Borke Mihajlović, koja je također pjevačica.

Borka se već par decenija bavi pjevanjem, ali do sada i nije baš imala neki zavidan uspjeh u tome poslu. Za razliku od Borke, Aleksandra je nakon učešća u Zvezdama Granda već napravila impozantnu karijeru, a zbog toga je odlučila i da svoju majku dovede u Grand, i da joj pomogne oko njene karijere.

Pa je tako i Borka snimila nekoliko pjesama za Grand, a sada ima tu priliku i da dosta često gostuje u nekim  muzičkim emisijama. Nevjerojatna je sličnost koja postoji između majke i kćerke, a vidljivo je i na koga je Aleksandra pokupila sav talent.

Prije nekoliko dana Aleksandra je gostovala u jednoj specijalnoj emisiji Grand produkcije gdje je i kazala da je svoje prve kontakte  sa muzikom i pjesmom ostvarila upravo na nastupima svoje majke Borke i da je tada shvatila da i ona želi da vidi kakav je to osjećaj kada nastupaš pred puno publike, u nekom klubu ili u sali.

Nekoliko puta do sada su i zajedno nastupale, ami za vas imamo snimku kako Borka pjeva veliki hit Senke:

 

 

 

Comments are closed.