Aleksandra Prijović dobila maćehu: Uslikali su je na svadbi bez šminke, niko ne vjeruje da ovako izgleda (FOTO)

 

Poslije svih peripetija sa nastupom i nakon odluke da je došlo vrijeme da se malo više brine o svojoj trudnoći Aleksandra Prijović je našla vremena i da prisustvuje vjenčanju svoga oca Nedeljka, a na vjenčanje je stigla u pratnji svoga supruga Filipa.

Oglasi - Advertisement

Bilo je vidljivo na Aleksandri da baš i nije marila za šminku taj dan kao i da je umor ostavio trag na njenom licu, a sam stajling je bio prilagođen trudničkom stanju u kojem se nalazi.

Po fotografijama se baš i ne vidi da li je Aleksandra zadovoljna odabirom svoga oca u vezi nove žene  i njene maćehe, ali čim se pojavila na vjenčanju pretpostavke su da je po tom pitanju sve u redu i da mladenci imaju njen blagoslov.

Kada je bilo vjenčanje Aleksandre i Filipa, na njemu je bio i prisutan Aleksandrin otac Nedeljko, samo on tada nije privlačio previše pažnje i nije se želio eksponirati pred novinarima i fotografima. Nedeljko i njegova bivša supruga, a Aleksandrina majka  baš i nisu u nekim dobrim odnosima, pa se na svim zajedničkim okupljanjima drže podalje jedno od drugoga.

Ipak, na žalost mnogih, pjevačica se nakratko povlači sa scene, kako bi održavala trudnoću, a sve po savjetu ljekara.

”Dragi moji, obaviještavam vas da smo po savjetu lekara nažalost morali da otkažemo sve naredne nastupe za ovu godinu, iako sam imala veliku želju da se još malo družimo. Izvinjavam se i nadam se da ćete me razumjeti. Vidimo se uskoro, a ja vam u međuvremenu pripremam nešto sasvim novo. Voli vas Aleksandra” – napisala je pjevačica na svom Instagram storiju.

Comments are closed.