Aleksandra i Filip presretni i ne skidaju osmijeh sa lica jer je stigla i beba: Objavljene i fotografije,a mnogi su obratili pažnju na jedan detalj (FOTO)

Već je objavljeno u svim medijima da su poznata glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, poznati košarkaš Miloš Teodosić dobili dijete, kćerku Petru, ali zbog toga je i posebna radost u domu njihovih kumova Aleksandre i Filipa Živojinovića koji jedva čekaju da se nađu sa njima i da proslave lijepe vijesti i prime Petru u naručje.

Naime Teo je bio kum Filipu i Aleksandri na njihovom vjenčanju, pa su i iz tog razloga svii oni bliski i posebno radosti zbog rođenja male Petre.

Izvor blizak Živojinovićima kaže da Aleksandra i Filip kada su čuli da se Jelisaveta porodila nisu skidali osmijeh sa lica, i odmah su zvali Ameriku da se direktno raspitaju za stanje mame i male bebe. Aleksandra je posebno radosna što je Jelisaveta rodila djevojčicu jer i ona nosi dječaka i sviđa joj se činjenica da će njihova djeca da odrastaju zajedno i da se druže.

Aleksandra je u nekoliko navrata u svojim izjavama govorila koliko voli Jelisavetu i Tea i da je veoma ponosna na njihovo kumstvo, a i ona i njen Filip jedva čekaju dan kada će i sami postati roditelji i samim time će i njihovo veselje da postane veće. Dvije bebe u kratkome roku u dvije lijepe porodice, nije mala stvar.

Filip i Aleksandra su već odavno spremni za prinovu i sada se samo čeka dan poroda, a veće se zna da će se beba zvati Aleksandar

A Petra je inače ime koje u prevodu ima značenje da je kao stijena, odlučna, čvrsta i u svakoj situaciji nepokolebljiva.

 

Comments are closed.