Ako vas muči išijas, reuma, bolovi u zglobovima, ovaj lijek je spas za sve vas: Izvlači bolove iz cijelog tijela preko noći (RECEPT)

Da li ste čuli za Ernsta Guntera?. E njegovo ime se inače veže za režim ishrane uz pomoć sirove hrane. On je inače i autor knjihge koja se zove ”Živjeti bez bolesti” a unutar te knjihg je objavio jedan fantastičan recept uz pomoću kojeg se liječi artritis, išijas, zatim reuma, giht, kao i sve ostale upalne bolesti koje napadaju kosti, zglobove, kukove, noge, ruke, prste, pete ili koljena.

Osnova ovoga lijeka su obloge koje trebaju da se stave na bolna mjesta, a sve što vam je potrebno za obloge je krompir, kao i sjemenje lana.

Ono što treba da uradite je da operete dobro krompir, a zatim da ga izribate zajedno sa korom. Osim krompira, izribajte i glavicu luka, srednje veličine. U isto vrijeme zagrijevajte vodu u dodajte krompir i luk, a zatim, kada sve omekša lagano ugasite vodu i dodajte lan, i sve dobro izmiješajte dok se tečnost skroz ne ohladi.

Zatim sve dobro iscijedite, a tekućinu koja je višak samo bacite.

Smjesu koju dobijete nakon cijeđenja koristite na način da ako se radi o prstima na nogama ili na zglobovima da smjesu stavite u čarape ili u rukavice ako se radi o rukama, a pored toga navucite i najlonske kese da tekućina ne bi curila svuda po kući ili po krevetu. Kada su drugi dijelovi tijela u pitanju onda ćete se morati pomoći sa zavojima ili velikim krpama, tako da obmotate smjesu koju ste stavili na bolno mjesto, bilo da se radi o kičmi. ili bokovima, zatim na rebra, koljena i slično. Možete se pomoći folijom koja će dodatno grijati bolno mjesto, ali će i spriječiti vlagu da iscuri sa strane.

Najbolje je obloge držati preko noći, a ujutro lagano, mlakom vodom sve saprati.

 

Comments are closed.