Adnan Babajić je pobijedio u ”Operaciji trijumf” a onda je nestao sa lica zemlje: Sada se ponovo pojavio, a zbog kilaže ga skoro niko nije prepoznao (FOTO)

Da li se iko od vas više sjeća talent emisije ”Operacija trijumf” koja je bila na TV ekranima prije nekih desetak godina, i koja je u to vrijeme bila veoma popularna.

Većina takmičara iz te emisije i nije baš napravila neke velike karijeru, dok se za većinu slobodno može reći da su nestali sa lica zemlje i da se uopšte ne zna šta je sa njima.

Oglasi - Advertisement

Vukašin Brajić je nešto pokušavao, čak je u jednome trenutku prestavljao BiH na Pjesmi Eurovizije, ali nakon toka, nema puno informacija o njemu

Talent Danijela Pavlovića nije nikada bio upitan, ali očito nije imao ono nešto. Danas piše većinom pjesme za druge, ali se sa popa prebacio na neke druge pjesme, koje narod više voli.

Ana Bebić je napravila više suradnji sa drugim muzičarima, koje su bile dosta uspješne, ali u solo karijeri nije napravila ništa.

Dok pobjednik Adnan Babajić je u muzici, ali se malo zna o njemu. Mnogi su mislili da će napraviti veliku karijeru, ali to se nije dogodilo. Bilo je nekih pokušaju i u pop, ali i u folk vodama, ali ništa nije prošlo na način na koji bi Adnan bio zadovoljan

Adnan se u međuvremenu preselio u Ameriku, ali je još uvijek u muzičkim vodama. Nastupa sa klavijaturama po klubovima u Čikagu gdje je otišao zbog svoje izabranice Lejle. I sam Adnan za novinare je rekao :

”Mnogi su pisali da sam obustavio svoju karijeru, ali to nije tačno.Traže me ljudi sa prostora bivše Jugoslavije – izjavio je ranije Adnan, koji je u međuvremenu nabacio i koji kilogram viška.

Comments are closed.