Aca Lukas otkrio tajnu o Breni koju je skrivala u javnosti: Sve što znate je čista laž jer je Brena uradila ovo

Na ovoj našoj balkanskoj estradi, posebno kada je folk muzika u pitanju okreću se veliki novci, pa je normalno ta tu i tamo isplivaju neke ljubomore, sujete, ogovaranja, tračevi i skandali.

Svi ti pjevači sa estrade su jedno drugome konkurencija i prosto je nemoguće da se svi međusbono vole, jer to jednostavno nije prirodno.

Oglasi - Advertisement

Prije nekoliko dana je velika Lepa Brena održala svoja dva velika konceta u beogradskoj Štark Areni, ali to baš nije dojmilo Acu Lukasa , pa je stoga žestoko isprozivao Lepu Brenu.

Mada je prije samo nekoliko dana Lukas bio jedan od gostiju u Grandovoj emisiji ”Nikad nije kasno”, on je ovih dana u javnosti iznio neke žestoke prozivke na račun Lepe Brene i njenih koncerata u  Štark Areni

Naime na pitanje nekih novinara, šta misli o tome da je Maya Berović rasprodala sve karte za svoj koncert u Areni za 2. novembar, Aca je odgovorio :

”Kada mogu da prave dvije Arene sa pola prodate jedne, može i Maja Berović koja je stvarno prodala jednu !”

Na ovu Lukasovu provokaciju javila se i sama Lepa Brena koja je samo kratko izjavila da ne želi da komentariše Acu jer nema nikakve potrebe za tim.

Mediji pretpostavljaju da je ovakav Acin postupak zbog toga jer je Aca zamjerio Breni to što je preko nje, njegova bivša žena Sonja Vuksanović upoznala Marka Jarića, o čijem su odnosi mediji mjesecima pisali, a cijela estrada brujala.

Ovakav Acin nastup donekle objašnjava i njegovo odustajanje od uloge člana žirija u Zvezdama Granda, jer očito da je Breni mnogo zamjerio ovaj njen postupak.

 

 

 

Comments are closed.