Sestra Nine Badrić digla sve na noge: Rijetko se pojavljuje u javnosti, ali sada su svi vidjeli kakva je ljepotica (FOTO)

Nina Badrić je prelijepa i talentovana pjevačica iz Hrvatske, popularna je u cijeloj regiji i zasigurno spada među najbolje pop vokale sa ovih prostora. Omiljena je u cijeloj regiji i uvijek je na meti novinara i paparazza, što i nije neko čudo jer to njen posao nosi sa sobom.

Oglasi - Advertisement

Ono što Ninu odvaja od nekih drugih pjevača i pjevačica iz pop glazbe je da je ostala vjerna svome stilu i da se nije predala velikom komercijalizmu, već studiozno radi na svakoj svojoj pjesmi, a do sada je napravila toliko hitova koje se svakodnevno pjevaju diljem cijeloga Balkana.

Nina je i jedna od rijetkih pjevačica koja je svoju karijeru striktno pravila na osnovu svoga muzičkog talenta i fenomenalnoga glasa, i nije jedna od onih koje su pratile afere, mada su mediji u nekoliko navrata pokušali da je smjeste u neke skandale, vezano za neke muškarce sa kojima je Nina, navodno bila u vezi.

Za mnoge fanove Ninine muzike ona važi i za jednu od najljepših pjevačica na estradi, ali ono što se sasvim malo zna je da Nina ima i mlađu sestru koja je također prelijepa žena, ali malo ko ju je imao prilike vidjeti u javnosti ili u medijima jer ona nije neko ko se voli na taj način eksponirati.

Njeno je ime Sunčica, a ono što je možda i malo poznato da je ona, svojevremeno bila i Ninin menadžer pune tri godine, da bi je poslije život odveo prema Italiji gdje je otišla sa svojim sinom.

Vjerovatno niste imali prilike vidjeti kako ona izgleda, ali moramo priznati da njih dvije baš liče. Ovdje vam donosimo neke njihove slike, a možete vidjeti kako izgleda i njihova majka. Sličnost je očigledna.

 

Comments are closed.