Mitrović se obratio učesnicima Zadruge povodom užasnog ponašanja izbačenog Zadrugara: Svi smo šokirani onime što se dogodilo (VIDEO)

Da pojedini ljudi uopšte ne razmisle prije nego li progovore i iznesu svoje mišljenje to je opšte poznato i mnogi od nas imaju neka iskustva sa takvim vrstama ljudi, a možda i mi sami znamo ponekad da izletimo sa nekim razmišljanjima, ne ostavljajući sebi vremena  da uvidimo da baš i nije pametno sa takvim nečim izlaziti u javnost ili reči nekome drugome.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako, pošto je zgrozio narod šalom na račun poginule Milice Rakić (4), koja je nastradala tokom NATO bombardovanja 1999. godine, Bojan Gaćeša diskvalifikovan je iz “Zadruge”.

Povodom cijeloga ovoga događaja oglasio se i sam vlasnik Pink televizije. Željko Mitrović, u čijoj produkciji se i snima i emituje ovaj popularni rijaliti program.

Pa je tako u svome obraćanju javnosti Mitrović izjavio da su u Pinku svi zgroženi onime što se dogodilo u Zadruzi i da je u toku zadatka koji je trebao da izazove smijeh i kod učesnika, a i kod gledalaca, Bojan Gaćeša ispričao vic koji je i kao šala sramotan, čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji koja ima nacionalnu frekvenciju.

Pa je Mitrović u svojoj izjavi naveo i da pored toga što je donio odluku da diskvalificira Bojana iz daljnjeg učešća u rijalitiju, ipak je imao potrebu da se i sam obrati javnosti i da on lično osudi ovakvo ponašanje. Posebno je istakao Mitrović da mu je osobno žao što je bilo ko od učesnika Zadruge i pomislio da smije da izgovori tako nešto ružno i uvredljivo. I mada sama scena nije emitovana u programu, ipak je taj Bojanov postupak izazvao apsolutno gnušanje javnosti, kao i svih učesnika

 

Comments are closed.